ŠAPIĆ OTVORIO KARTE: Lider SPAS otkrio koga će podržati na predsedničkim izborima!


IZVOR: Republika - 29.04.2021 | 08:59


Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić koji je učestvovao jučerašnjem međustranačkom dijalogu bez posredovanja evroparlamentaraca, izjavio je da očekuje da učesnici, u roku od dva, tri meseca, izađu s predlozima onog što je dogovoreno i konkretnim rezultatima.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Aleksandar Šapić

- Počeli smo o unapređenju izbornih uslova, na narednom sastanku ćemo konkretnije o tome - rekao je danas Šapić, navodeći da je sastanak bio dobar.

Kako je naveo - misli da su svi prisutni iznenađeni načinom na koji je tekao, čak smo konstatovali da – kada nema kamera onda je atmosfera normalnija i ljudskija čak i među nama političarima.

- Počelo je da se razgovara o unapređenju izbornih uslova i dogovor je da se na sledećem sastanku ide korak dalje, da se razgovara detaljnije. Bio je veoma konstruktivan sastanak - rekao je Šapić.

Na pitanje da li će na predstojećim predsedničkim izborima podržati kandidaturu Aleksandra Vučića, on je rekao da to zavisi od njihovog dogovora.

- Mi danas jako dobro sarađujemo, zajedno smo na nacionalnom nivou u koaliciji, ukoliko predsednik Vučić bude odlučio da se kandiduje ne postoji nijedan razlog da ga ne podržim - rekao je Šapić.