OPREZ! Dva muškarca iskaču ispred automobila u Subotici - SPOPADAJU SVE REDOM!


IZVOR: Republika/J.B. - 18.03.2024 | 10:36


U lokalnoj Viber grupi pojavilo se uznemirujuće obaveštenje.

Foto: shutterstock
OPREZ! Dva muškarca iskaču ispred automobila u Subotici - SPOPADAJU SVE REDOM!

Oprez se savetuje svakom ko danas bude prolazio Zorkinom ulicom u Subotici, budući da je sinoć osvanulo zabrinjavajući apel. 

Naime, kako su pisali članovi grupa na društvenim mrežama, dvojica muškaraca viđena su kako iskaču ispred automobila sinoć.

Pažnja! U Zorkinoj ulici dve muške osobe iskaču ispred auta i udaraju po autu iz čistog mira. Rredom iskaču ispred svakog auta - stoji u obaveštenju.

Ne zna se tačan epilog priče, kao ni da li je ovakvo ponašanje prijavljeno nadležnima, ali ovo, svakako, nije prvi put da je slična stvar viđena na našim ulicama.

Foto: Facebook

Obaveštenje za Subotičane

Tako je prošle godine zabeležen slučaj u Futogu gde su deca na biciklima iskakali ljudima pred vozila i sve snimali.

- Naglo sam zakočio i stisnuo sirеnu. Nеkoliko njih jе ostalo sa lеvе stranе nisu nastavili krеtanjе, ali vеća grupa njih jе prеšla na trotoar. Bio sam zbunjеn, a oni su pobеdnički s bicikala slavili, kao da su u nеčеmu pobеdili – rеkao jе za Pink tеlеviziju Futožanin Vladimir  Šušić i dodao da jе nakon razgovora sa suprugom od njе čuo da sе to od počеtka raspusta radi u njihovom mеstu.

Na novi opasan trend širilo se upozorenje i kada je i poruka direktora jedne škole stigla do roditelja.

Direktor škole me je zamolio da vas obavestim o događaju. Škola je primila dopis od strane roditelja iz naše škole da su deca danas oko 11.50 časova na uglu Bulevara kralja Petra prvog i ulice Kraljevića Marka, na autobuskom stajalištu izletala pred automobile. Igraju se tako što bacaju neki sitan predmet na kolovoz i kada vide da nailazi automobil pritrčavaju da ga dohvate. Automobili su kočili i oni su to ponavljali više puta. U pitanju su sigurno neki TikTok izazovi ili slično. Škola će preduzeti neophodne korake, ali je potrebna i podrška roditelja. Napominju da ne znaju da li su to naša deca ili deca iz druge škole. O svemu je obaveštena policija - navodi se u saopštenju direktora jedne od škola u blizini koje se dogodio incident.

Izazov ili nešto drugo, do ovog trenutka se ne zna, ali svakako, obratite pažnju ako ovih dana prolazite tim krajem.

BONUS VIDEO