"NIJE NAM PRIJATNO, I MI SMO IZNENAĐENI"! Oglasili se iz beogradske pekare EM u kojoj je snimljen skandalozan prizor! LOKAL ZATVOREN! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.12.2023 | 14:19


Mi radimo deratizaciju na svakih šest meseci, jer je to naša obaveza. Ja sam tek jutros saznala za taj snimak i objekat smo zatvorili da bismo sve još jednom dezinfikovali, kaže Biljana Marković iz "Em" pekare.

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/
"NIJE NAM PRIJATNO, I MI SMO IZNENAĐENI"! Oglasili se iz beogradske pekare EM u kojoj je snimljen skandalozan prizor! LOKAL ZATVOREN! (VIDEO)

Pekara "Em" u Kosovskoj ulici, posle skandaloznog snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama, danas je zatvorena.

 

 

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video, snimljen u pekari "Em", na kojem se vidi kako pacov šeta u vitrinama sa pecivima i lepo se gosti, frapirao je sve koji su imali prilike da ga vide.

U ovoj pekari, koja je na sreću zatvorena, rekli su kako je prizor i njih iznenadio i da ne znaju kako je pacov dospeo do vitrine sa hranom. 

Reč je o poprilično velikim primercima pacova, što znači da dobro pronalaze puteve i rupice kroz koje dolaze do slasnog noćnog obroka.

Kažu kako rade sve po propisima.

- Mi radimo deratizaciju na svakih šest meseci, jer je to naša obaveza. Ja sam tek jutros saznala za taj snimak i objekat smo zatvorili da bismo sve još jednom dezinfikovali. Lepo se namestio da se snima, ali nikome nije prijatno zbog toga -  kazala je za Telegraf Biljana Marković iz ove pekare.

Kako dodaje, ne zna da li deratizaciju rade i komšije, a blizu pekare nalaze se kontejneri.

- Ipak, naš je objekat i naša krivica, uradićemo sve što se tiče nas da to sprečimo -  kazala je Biljana.

Na vratima su okačili obaveštenje da je pekara zatvorena, kao i dokumentaciju o ranije izvršenim deratizacijama.

Po papiru koji je okačen na vratima, poslednja deratizacija je izvršena 4. decembra, a to navodno važi do 4. juna. Ipak, da je to potrebno češće i detaljnije sporovoditi klasičan je primer baš ova pekara.

Bonus video