DEČAK KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU! PRAVI PRIMER VASPITANOG DETETA! Roditelji ponosni na svog osnovca - svi ga hvale, a EVO I ZBOG ČEGA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.10.2023 | 06:59


Potez jednog dečaka oduševio je korisnike društvenih mreža.

Foto: Profimedia
DEČAK KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU! PRAVI PRIMER VASPITANOG DETETA! Roditelji ponosni na svog osnovca - svi ga hvale, a EVO I ZBOG ČEGA! (FOTO)

Ponekad se lepe priče dešavaju u stvarnom životu, a gest jednog dečaka nedavno je oduševio korisnike društvenih mreža i vratio veru mnogima u ljude.

Priča počinje kada je jedan suprug izgubio svoj novčanik. Međutim, na sreću, ovaj put se dogodila izvanredna situacija - jedan mali dečko je slučajno pronašao novčanik i odlučio da ga vrati vlasniku. Dečko nije samo predao novčanik, već ga je vratio potpuno netaknutog, bez da je uzeo i jedan dinar.

Foto: Printskrin/Instagram/serbia live

Dečak pronašao novčanik

Jedna žena je podelila ovu priču na Instagramu putem stranice "Serbialive Beograd", gde je iskazala svoju zahvalnost prema ovom hrabrom dečaku i njegovim roditeljima. Ona je napisala: "Htela sam da pohvalim jednom malenog dečkića koji je danas pukom slučajnosti našao novčanik mog supruga, nakon što ga je suprug izgubio. On se sa svojim roditeljima uputio u stanicu i predao novčanik, naravno bez da je dinar falio u njemu."

Ova gesta dečaka nije samo pokazala njegovu iskrenu poštenost, već je takođe odjeknula u srcima mnogih ljudi na društvenim mrežama. Korisnici su hvalili ovog dečaka i njegove roditelje, koji su ga očigledno vaspitali s velikom pažnjom i vrednostima poštenja.

BONUS VIDEO