OSVOJITE POKLON ZA VOLJENU: Republika nagrađuje za 8. mart!


IZVOR: Republika - 06.03.2018 | 14:40


Šta pokloniti svojoj voljenoj za 8. mart? Pitanje koje muči mnoge muškarce ovih dana. Da li će mi nešto pokloniti? Pitanje koje neke žene postavljaju sebi.

Foto: pixabay.com

Zbog ovih pitanja portal Republika.rs je odlučio da Vam da ideju i pruži mogućnost da iznenadite svoju voljenu osobu (majku, suprugu, devojku).

Ukoliko želite da učestvujete u nagradnom konkursu, potrebno je da pošaljete mejl na redakcija@srpskitelegraf.rs, napišete koga i zašto biste voleli da obradujete za 8. mart. Najzanimljivije i najkeativnije odgovore nagradićemo poklonima koji će sigurno obradovati vaše najmilije dame. Konkurs traje do 8. marta do ponoći.

Foto: pixabay.com

Za vas smo pripremili sledeća iznenađenja:

NENADMAŠAN POKLON

Vulkan izdavaštvo i kompanija Beiersdorf pripremili su jedan od novih sjajnih naslova Vulkan izdavaštva + Nivea kremu za hidrataciju!


Akcija traje od 1. marta do 26. marta 2018. godine u svim knjižarama Vulkan širom Srbije. Uz kupovinu knjige na poklon dobijate Nivea kremu.

Naslovi na akciji su:  Žena na prozoru – A. Dž. Fin, Priča se o nama – Kerolin Braun, Reci mi koji si znak – Alesija de Luka.

Obradujte sebe ili drage dame za 8. mart!

Foto: Promo foto

ZA ONE KOJE ŽELE DA BUDU PRIMEĆENE

100% pravljen s ljubavlju, pažnjom i velikom kreativnošću, Ogi nakit će učiniti da gde god da se pojavite, budete zapažene. Kombinacijom stilova i boja, kao i različitih materijala (kristala, peril i privezaka) narukvice koje će vaša voljena dobiti na poklon biće uspomena za ceo život.

Ogi nakit je za vas pripremio komplet narukvica, a celokupnu ponudu možete pogledati na instagram profilu @oginakit ili na Facebook stranici.

Foto: Promo foto

NAKIT ZA SMELIJE

Esel design je pripremio broš Amelie kao i vrlo interesantne minđuše koje će sigurni smo, privlačiti poglede. Interesantna kombinacija boja oplemeniće vašu odevnu kombinaciju.

Sav nakit je izrađen od drveta, laserski sečen, ručno bojen i sklapan sa puno pažnje! Celokupnu ponudu Esel nakita možete pogledati na njihovom instagram profilu @eseldesign ili na njihovoj Facebook stranici.

Foto: Promo foto

PLANER ZA BOLJU ORGANIZACIJU

Koliko često vam se dešava da upadnete u tuđe planove, da zaboravite neki sastanak ili rođendan? Planovi vam nisu vremenski određeni, ili možda nisu ostvarivi? Rešenje su planeri Smrcha&bo.

Da radiš kraće i efikasnije, da ne zaboraviš nešto bitno, da imaš manje stresa i više vremena za porodicu, prijatelje, zadovoljstva. Da više uživamo, budemo lepši, zadovoljniji i uspešniji. Da planiranje bude zadovoljstvo. Da napravimo velike promene malim koracima.

Foto: Promo foto

Ukoliko niste sigurni kakav planer vam je potreban, možete im se obratiti putem instagram profila ili sajta http://www.smrcha.com, jer u ponudi imaju različite planere prilagođene obavezama i planovima.