ŽIVKOVIĆ: Ispod svakog nivoa opsovati nekome majku, da li se tako diže rejting televizije?


IZVOR: Republika - 24.09.2021 | 11:49


Predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković oštro je reagovao na sramne psovke, koje su sinoć, na Đilasovoj televiziji, uputila dva njegova dežurna zabavljača, Nenad Kulačin i Marko Vidojković.

Foto: Republika

Živković se pita da li se psovanjem majke diže rejting

- Da li se psovanje majke diže rejting televizije? Da li izgovaranje pogrdnih reči znači veću gledanost televizije? Od kada se politički poeni postižu vređanjem i omalovažavanjem? Mada ste u ovom slučaju vi svojim govorom omalovažili sebe i ljude oko vas. Ispod svakog nivoa i morala je opsovati majku bilo kome! Na ovaj način pokazali ste svoju kulturu i vaspitanje, odnosno nekulturu i nevaspitanje. Da li mislite da će te ovakvim strašnim rečima doći do vodećeg mesta u državi. Za to vam ipak trebaju maniri, koje vi nemate, jer udarili ste na najsvetije. Na majku.Na svaku majku u državi. Mada, to nije ni čudno za vas. Kada ste bili u mogućnosti da prebijate tasta, da vas žena prijavi za nasilje, šta smo drugo mogli da očekujemo - 

Ono što nakon ovih skandaloznih reči možete očekivati je da nam se narod još višeprikloni. Mi ne koristimo vaše metode i reči, a to narod prepoznaje. Dok vi psujete predesdnika, on, zajedno sa nama, pokazuje poštovanje i prema vašim majkama i porodicama kao i svim porodicama u zemlj.

To je Srbija kakvu građani žele. To je put kojim treba da idu naša deca. Vama na čast vaše besramne reči, a nama poštenje na putu ka boljoj, zdravijoj i pristojnijoj Srbiji!