DEDA MRAZ ČEKA BAŠ TVOJE PISMO! Još pet dana do kraja nagradnog konkursa Piši Deda Mrazu!


IZVOR: Republika - 30.11.2020 | 15:15


Osamnaesti nagradni konkurs Pošte Srbije „Piši Deda Mrazu” završava se 5. decembra. Iz cele Srbije deca uzrasta do 10 godina, imaju priliku da se prepuste mašti, pripreme i pošalju literarne i likovne radove i osvoje neku od vrednih nagrada za sebe ili grupu i odeljenje.

Foto: Promo

Pozivamo roditelje, nastavnike i vaspitače da podrže najmlađe da ŽELE i SANJAJU – i tako oslobode svoje talente, prepuste se prazničnoj čaroliji i zasijaju svojim kreativnim duhom!

Do 5. decembra, radove je potrebno slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”.

Pošta Srbije će nagraditi po tri najbolja autora u obe konkurencije – hoverbord, trotinet i roleri dodeljuju se u pojedinačnoj, a tri muzičke mini-linije najboljima u grupnoj konkurenciji.

Podaci o autoru – ime, datum rođenja, adresa i kontakt telefon roditelja/staratelja, navode se na poleđini rada, a na grupnim radovima – naziv, adresa i kontakt telefon ustanove, odeljenja ili vaspitne grupe, kao i broj dece koja su učestvovala u izradi rada.

Foto: Promo

Dodela nagrada 2019. godine

Obavezno je, uz sve radove, priložiti izjave roditelja o saglasnosti za korišćenje i obradu navedenih podataka o autorima, od strane Pošte Srbije za potrebe konkursa.

Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, dostupni su na sajtu Pošte. Na raspolaganju je i kontakt telefon 011-3064-102.