ZA SVE LJUBITELJE NEKRETNINA: U ponedeljak počinje Međunarodni sajam građevinarstva


IZVOR: Republika/ T. J. - 20.04.2024 | 09:21


Sajam građevinarstva okuplja sve koji su uključeni u planiranje, projektovanje i izgradnj.

Foto: Sajam građevinarstva 2024
ZA SVE LJUBITELJE NEKRETNINA: U ponedeljak počinje Međunarodni sajam građevinarstva

Na Beogradskom sajmu će od 22. do 25. aprila biti održan 48. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, objavljeno je na sajtu sajma.

Ovaj sajam je najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u jugoistočnoj Evropi, objedinjuje znanja iz svih grana građevinske industrije i zanata, po međunarodnim standardima i na visokom nivou i promoviše direktnu i konkretnu razmenu informacija, te je idealno mesto za investicione odluke.

Sajam građevinarstva okuplja sve koji su uključeni u planiranje, projektovanje i izgradnju - arhitekte, projektante, investitore, predstavnike industrijskog i komercijalnog sektora, građevinske zanatlije, proizvođače građevinskog materijala.

Na sajmu izlagači predstavljaju svoje proizvode i inovacije za komercijalnu i stambenu gradnju, spoljašnje i unutrašnje radove za novogradnju, renoviranje, restauraciju, rekonstrukciju i modernizaciju, najnovije tehnologije i rešenja, opremu i usluge, kao i inovativne građevinske materijale i mašine.

Sajam je obogaćen specijalizovanim izložbama Stone-EXPO i Windoshow Balkans, a posetioci će tokom četiri dana trajanja manifestacije moći da se upoznaju sa budućnošću građevinske industrije kada je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji i održivim rešenjima.

Nakon sajma građevinarstva u susret Beogradskom maratonu, a po uzoru na najveće svetske maratone, Beogradski maraton će kao sastavni deo manifestacije organizovati trodnevni sajam trčanja pod nazivom „Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time“.

BONUS VIDEO: