NAMAMILA GA U SPAVAĆU SOBU, VEZALA ZA KREVET PA ZAKLALA! Posle ubistva lagala ljude da ima kovid kako bi na miru sakrila telo!


IZVOR: Republika - 22.04.2024 | 21:42


Policija je pronašla mumificirano telo Nika Bilingema umotano u čaršave u improvizovanoj grobnici, četiri meseca nakon ubistva.

Foto: Facebook
NAMAMILA GA U SPAVAĆU SOBU, VEZALA ZA KREVET PA ZAKLALA! Posle ubistva lagala ljude da ima kovid kako bi na miru sakrila telo!

Učiteljica Fiona Bil (50) iz Velike Britanije je namamila građevinskog radnika Nika Bilingema (42) u svoju spavaću sobu na dan 1. novembra 2021. godine, a zatim ga ubola nožem u vrat dok je bio vezan za krevet. Nakon ubistva, učiteljica je lagala svoje prijatelje tvrdeći da su oboje pozitivni na kovid kako bi imala vremena da sahrani Nika u bašti u njihovoj kući u Northemptonu.

Fiona Bil je nastavila  mesecima nakon ubistva da živi kao da se ništa nije dogodilo, koristeći telefon svog partnera da bi slala poruke njegovim prijateljima i rođacima, praveći se da je on živ i da se preselio kod druge žene. Ovo je delovalo kao izuzetno detaljan i neobičan pokušaj skrivanja zločina.

Foto: NORTHHAMPTONSHIRE POLICE

Fiona Bil

 

Policija je pronašla mumificirano telo Nika Bilingema umotano u čaršave u improvizovanoj grobnici, četiri meseca nakon ubistva pošto je policija pronašla Biline dnevnike gde je navela da planira zločin. Ovo je bila jeziva scena koja je šokirala javnost i izazvala veliku pažnju medija.

Bilingem je inače ranije imao ljubavne afere i iselio se iz kuće, međutim, par se u međuvremenu pomirio.

Tužilac Hju Dejvis je otkrio da je Fiona Bil unapred planirala ubistvo, kupivši nož pre zločina i odmah počevši s čišćenjem kuće nakon ubistva. Optužena je priznala ubistvo iz nehata, ali negira ubistvo tvrdeći da je izgubila kontrolu. Suđenje je zakazano da traje šest nedelja, a detalji ovog zločina izazivaju veliku pažnju javnosti.

Bonus video