NE DIRAJTE MI MAMU SAD uvele sankcije majci Ramzana Kadirova, čečenski lider poručio: "Američki zločinci, NEĆETE SE IZVUĆI (VIDEO)


IZVOR: Republika - 01.09.2023 | 13:28


Majka čečenskog vođe Ramzana Kadirova našla se na američkom spisku sankcija.

Foto: Tanjug/AP
NE DIRAJTE MI MAMU SAD uvele sankcije majci Ramzana Kadirova, čečenski lider poručio: "Američki zločinci, NEĆETE SE IZVUĆI (VIDEO)

Povodom toga, besni Kadirov je u video poruci na Telegramu žestoko kritikovao tu odluku i uputio pretnje Americi:

"Već sam prestao da se čudim nelogičnim odlukama SAD i Zapada o sankcijama. I odjednom opet - sada je moja draga MAMA na listi. Činjenica je da se ona bavi dobrotvornim aktivnostima poznata je celom svetu. Stoga se američka odluka može smatrati samo namernim i ciničnim nepoštovanjem svih etičkih normi", rekao je Kadirov.

 

"Ovo nam samo odvezuje ruke. Ako su države same sebi ozakonile takve kriminalne metode, onda se ni mi nećemo ograničavati ničim. Prva i druga čečenska kampanja, Gruzija, Ukrajina – sve su to projekti SAD na postsovjetskom prostoru, a da ne govorimo o drugim sukobima širom sveta pokrenutim izmišljenim povodom. A ako su američki zločinci negde izvukli, onda to neće biti slučaj sa Rusijom.

Neka se zabavljaju svojim sankcijama za nas. Pa, nastavićemo da lomimo kičmu ukronacističkim bandama. Možemo čak i do Elbe, kao što je to učinio Visaitov u svoje vreme u ratu protiv nacista.

Stejt department se oseća previše opušteno, gurajući ukrajinski narod na smrt i krijući se iza ružičaste demokratije. Neophodno je slomiti ovu američki grozotu", rekao je Kadirov.

BONUS VIDEO: