ŽENA MU SE PORAĐALA NASRED ULICE, A NIKO NIJE HTEO DA STANE DA POMOGNE! Snimak očajnog čoveka obišao svet, a onda je PAO NA KOLENA...


IZVOR: Republika - 15.01.2022 | 14:17


Očajni muškarac izazvao je salve komentara na društvenim mrežama nakon onoga što je doživeo kada mu je partnerka dobila trudove nasred ulice.

Foto: Printscreen
ŽENA MU SE PORAĐALA NASRED ULICE, A NIKO NIJE HTEO DA STANE DA POMOGNE! Snimak očajnog čoveka obišao svet, a onda je PAO NA KOLENA...

Neverovatna priča obišla je svet kada se na internetu pojavio snimak nastao u jednoj od azijskih zemalja, a na kom se vidi kako očajni muškarac pokušava da nasred ulice zaustavi automobile ne bi li mu neki vozač pomogao da njegovu suprugu prevezu u bolnicu na porođaj

Naime, na početku video-zapisa, koji je očigledno nastao zahvaljujući obližnjoj sigurnoj kameri, vidi se kako par šeta ulicom sve dok odjednom žena nije počela da se savija od bolova i drži svoj trudnički stomak. 

U očiglednom šoku, njen partner je momentalno uzeo mobilni telefon u pokušaju da nekoga dozove, a zatim istrčao pred vozila kako bi dao znak prolaznicima da mu je potrebna pomoć. Istovremeno, njegova trudna žena je završila na zemlji, grčeći se od bolova. 

I pored takve scene, automobili su samo prolazili pored očajnog muškarca, pa ga čak i zaobilazili u širokom luku kada je istrčao nasred puta. Jedan je bio toliko drzak da je usporio i kada je verovatno saslušao šta mu je muškarac rekao, on je dao gas i nastavio svojim putem. 

 

 

Nakon što je očigledno shvatio da mu nema druge jer je pored njega prošlo više od pet vozila, čovek je podigao jednu ruku u znak predaje i molećivo kleknuo pred automobil, koji nije imao druge nego da stane.  

U sledećem trenutku se vidi kako iz crnog vozila izleće vozač koji zajedno sa partnerom trudnice unosi nju u vozilo o verovatno je odvozi do bolnice

Snimak je podeljen na društvenim mrežama na hiljade puta, a izazvao je isto toliko komentara. Među njima je najviše onih koji saosećaju sa bolom očajnog čoveka u trenucima agonije, kao i sa trudnicom, dok se istovremeno izražava tuga zbog nedostatka ljudske empatije. 

- Ne poznajem ovog čoveka, ali u mom srcu, on je moj brat. Plačem dok pišem ove reči. Hvala ti, brate što si me ovim napravio boljim čovekom - napisao je jedan korisnik.    

Bilo je i onih iz zemalja poput Brazila i Portugala koji su pokušali da opravdaju postupak vozača i naveli kako u njihovim zemljama nikad niko nikome ne staje iz straha od pljački. 

- U Portugalu se ovako kradu automobili. Nikad ne staješ, samo zoveš policiju - napisala je Verin Haglenting.