OD DRŽAVNIH PARA NAPRAVILA TAMNICU ZA MUČENJE! Domino dama se snašla u vreme korone!


IZVOR: Republika - 22.06.2021 | 08:32


Domino dama iz Lidsa od države dobila povoljan kovid kredit od čak 60.000 evra jer je morala da obustavi poslovanje zbog pandemije. To je potrošila na izgradnju sado-mazo tamnice za svoje klijente.

Foto: Ilustracija: Pixabay

Ilustracija

Mediji navode da je neimenovana seks-radnica, koja godišnje zarađuje oko 250.000 evra, renovirala podrum u svojoj kući i opremila ga brojnim spravama za mučenje, erotskim igračkama, bičevima, perverznim pomagalima, a sve to uz pomoć države i engleskih poreskih obveznika.

Neimenovana domino dama (50), koja insistira na tome da nije obična prostituka već "savetnica i seks-terapeut", rekla je novinarima da će pozajmicu vratiti do poslednje pare i da će na kraju "svi biti na dobitku". Ona kaže da je posao kojim se bavi unosan i da je pretrpela velike gubitke zbog toga što nije mogla da radi tokom pandemije.

Mada živi u kući vrednoj 800.000 evra i vozi "mercedes", koji je platila 70.000 evra, odlučila je da od države zatraži takozvani kovid kredit i upotrebi ga za "unapređenje poslovanja".

- Ne vidim šta je tu sporno. Kredit ću sigurno vratiti, sa svim kamatama, pa ćemo na kraju biti zadovoljni i država i moje mušterije i ja. Napustila sam posao u marketinškoj firmi i počela da se bavim ovim, jer to volim i mogu dobro da zaradim. Uredno plaćam porez, prijavljujem sve što naplatim, tako da me ne iznenađuje što mi je odobren kredit - rekla je domino dama.

Mediji pišu da klijentima naplaćuje 300 evra po satu, da ih bičuje, gazi štiklama, ponižava i seksualno zadovoljava. Ponudu je sada obogatila sado-mazo spravama, pa veruje da će imati još više posla nego ranije.