Devojku (20) su lekari proglasili mrtvom, a onda je ona u vreći otvorila oči!


IZVOR: Novosti, Republika - 25.08.2020 | 20:10


Mlada žena iz predgrađa Detroita koja je proglašena mrtvom i iz svog doma prebačena u pogrebni dom, otvorila je oči baš u trenutku kad je trebalo početi njeno balzamovanje, prenosi Gardijan, pozivajući se na Asošijeted Pres.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

- Upravo su trebali početi isisavati krv iz njenog tela, da budem iskren, kazao je Džefri Figer, pogrebnik kojeg je unajmila porodica nesrećne Timeshi Bičam.

I vatrogasci okruga Sautfild potvrdili su da su i oni učestvovali u bizarnom sledu događaja koji se odigrao u nedelju uveče kad je u dom Bičampovih pozvana hitna pomoć jer 20-godišnjakinja nije reagovala ni na kakve nadražaje.

Ekipa hitne pomoći ju je oživljavala 30-ak minuta tokom čega su bili u konstantnoj vezi s doktorom u bolnici. On je "proglasio smrt" na osnvou onoga što je čuo od ekipe na terenu.

Medicinski istražitelj okruga Oukland rekao je da telo može da bude predato porodici bez obdukcije.

 
$bp("Brid_98386126", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

Ipak, tada je došlo do zaprepašćujućeg otkrića u pogrebnom domu Džejms H. Koul: žena je i dalje bila živa sat vremena nakon što je proglašena smrt.

- Naši zaposleni potvrdili su da je disala i pozvali hitnu pomoć, rekli su iz pogrebne ustanove.

- Najstrašnije od svega je to što su se upravo pripremali da je balsamuju kad je iznenada otvorila oči. Otvorili su vreću s telom i videli Timešu kako ih gleda.

U poneđeljak uveče Timeša Bičam bila je u kritičnom stanju, ali živa, kazao je Brajan Tejlor, pr bolnice u Detroitu.

 
$bp("Brid_98386145", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"237"});

- Srce mi se slama. Neko je moje dete proglasio mrtvim, a da uopšte nije bila mrtva, rekla je Timešina majka Erika Latimor.

U toku je istraga koja bi trebalo da pokaže kako je došlo do ove strašne zabune i da li su vatrogasci i hitna pomoć sledili sve potrebne procedure.