BEKER PROLUPAO: NOVAK NE ZNA ŠTA HOĆE! Nemac odjavio Đokovića, a niko ga nije ni zvao


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 23.04.2024 | 09:06


Za mene bi to bio korak nazad, tvrdi Boris, koji je sa Noletom harao od 2013. do 2016. godine.

Foto: www.profimedia.rs
BEKER PROLUPAO: NOVAK NE ZNA ŠTA HOĆE! Nemac odjavio Đokovića, a niko ga nije ni zvao

Novak Đoković raskinuo je petogodišnju saradnju sa Goranom Ivraniševićem i praktično od tada radi sa Nenadom Zimonjićem, iako nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije zvanično nije njegov trener. Ta saradnja mogla bi se uskoro i ozvaničiti, ali to ne sprečava teniske eksperte, i generalno javnost, da spekulišu koga bi srpski as mogao da izabere.

Međutim, sada se opet javio Boris Beker, Đokovićev nekadašnji trener i bukvalno odjavio Novaka. Samo što se Nemac očigledno malo zaneo jer ga niko nije ni zvao da ponovo rade zajedno.

- Mislim da Novak traži nešto novo u ovom trenutku, ali nisam siguran da i on zna šta je to tačno. Uvek će biti moj prijatelj, uvek pričamo o tenisu, ali ne mogu ponovo da budem njegov trener jer sam to već bio. Za mene bi to bio korak nazad – rekao je Beker ističe Boris koji je sa Novakom veoma uspešno radio od 2013. do 2016, ali je onda dobio otkaz, nešto ranije od ostalih članova stručnog štaba.

Foto: Starsport

Rastali se: Ivanišević i Đoković

Osvrnuo se Nemac ponovo i na raskid saradnje Srbina i Hrvata. Pogotovo što se rastao sa Ivaniševićem u veoma nezgodnom trenutku, ali i pored toga Beker veruje da će Novak ispuniti svoj san u Parizu.

– Iznenadio me je svojoj odlukom. Mislim da su mu u ovom trenutku potrebni mečevi, takmičenje. Ali on ima svoj kalendar. Uveren sam da mu je osvajanje zlata za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu najvažniji turnir. Zato je sve isprogramirao kako bi bio svež u julu. To bi trebalo da bude glavni njegov motiv. Međutim, nikada ne smete Novaka da potcenite ili odbacite - zaključio je Beker.

BONUS VIDEO