MOŽETE LI DA PONOVITE OVAJ ĐOKOVIĆEV POTEZ? Novak IZAZVAO pratioce na društvenim mrežama!


IZVOR: Republika - 15.12.2023 | 11:39


Pripreme za novu sezonu teku odlično.

Foto: www.profimedia.rs
MOŽETE LI DA PONOVITE OVAJ ĐOKOVIĆEV POTEZ? Novak IZAZVAO pratioce na društvenim mrežama!

Završena je još jedna od najuspešnijih sezona u karijeri Novaka Đokovića, pa i u teniskoj istoriji. Pisali smo o njegovim ovosezonskim postignućima i trofejima, a sada se reket broj jedan na svetu odmara i priprema za ono što ga očekuje 31. decembra kada startuje "United" Kup.

Osim što "gazi" sve redom na terenu, Đoković je aktivan i na društvenim mrežama. Ovog puta je pokazao zavidne sposobnosti kada je u pitanju fleksibilnost. 

Na svom Tviter/X nalogu je objavio snimak i dao izazov njegovim fanovima po nazivu "izazov fleksibilnosti", te je izazvao sve da pokažu kakvi su oni u tome.

Cela priča je nastala nakon jedne sesije snimanja, kada se istezao i privukao pažnju jednom vežbom.

- Hej ljudi, mnogi su me ljudi pitali za komad koji sam uradio sa 60 minuta. Konkretno, postojala je jedna scena snimanja koju smo radili u teretani gde sam se istezao. I pomislio sam, zašto ne bih započeo fleksibilnost izazov? Evo nas, za svakoga ko je voljan da to uradi - počeo je Đoković.

 

 

Potom je krenuo da objašnjava kako se ovaj izazov ispunjava, odnosno kako se vežba radi.

- Dakle, ovako će to izgledati. Pokušaću da ponovim ono što sam tamo uradio za 60 minuta. U redu, bilo koja noga, savijte je ovako, dodirni zemlju, vrati se, uhvati nogu, ispruži se bez pada, drži pet sekundi. To je to. Pokažte mi šta imate - izazvao je Novak.

BONUS VIDEO: