NATU POSLE TRAVE ČEKA NIŠKI ROŠTILJ: Otac ponosan na veliki uspeh Stevanovićeve!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 10.07.2023 | 06:45


Sigurno je ukusna podloga u Londonu, ali mi ćemo uspeh na Vimbldonu proslaviti kako mi to na jugu najbolje znamo, mora Natalija uneti mesa, rekao je Đorđe Kostić za naš portal.

Foto: Tanjug/AP
NATU POSLE TRAVE ČEKA NIŠKI ROŠTILJ: Otac ponosan na veliki uspeh Stevanovićeve!

Natalija Stevanović opčinila je teniski svet. Jedna od najlepših bajki ovogodišnjeg Vimbldona završena je u trećem kolu, u kojem je Čehinja Petra Kvitova sa 6:3, 7:5 savladala Nišlijku, koja je još debitantskom pobedom nad Karolinom Pliškovom skrenula pažnju na sebe.

Ta senzacija i posle trijumf nad Nemicom Tamarom Korpač doneće joj skok sa 225. na 143. mesto WTA liste, ali i veliku finansijsku injekciju od 152.000 evra.

BRAVO, ĆERKO

Stevanovićeva je pažnju privukla i proslavom pobeda jer je jela londonsku travu kao Novak Đoković, a i sam se Nole ponudio da zajedno okuse travu, aludirajući na to da mnogo želi da na taj način proslavi osvajanje osmog pehara na Vimbldonu, a rekordnog 24. grend slema.

Osim same Natalije i njenog muža Nikole, koji joj je najveća podrška, na njen uspeh ponosni su svi u porodici, a otac Đorđe Kostić je u razgovoru za portal Republika.rs otkrio kako će dočekati naslednicu kada u utorak dođe kući.

- Ponosan sam na ćerku, počela je da ostvaruje svoj san posle mnogih nedaća koje su je pratile. Kada je pobedila, napisao sam joj: "Bravo, ćerko", ali i kada je ispala s turnira. Ceo svet sada priča o njoj, a samo mi znamo kroz šta je sve prošla sa zdravljem i problema s jetrom, ali i igrajući turnire daleko od kuće, čak i u Tajlandu, Indiji... Mi ćemo našu Natu dočekati kako mi to na jugu Srbije najbolje znamo, sa čuvenim niškim roštiljem. Sigurno je ukusna londonska trava kao podloga, u redu je jesti biljke, ali mora malo i mesa da se unese. Napravićemo ručak, nazdraviti, a onda Natalija za nekoliko dana ide u svet da pobeđuje - rekao je uz dozu šale Đorđe Kostić za naš portal.

Foto: Facebook printscreen/TK Kostić

Đorđe Kostić

ČVRSTO NA ZEMLJI

Natalijin otac je i sam bio teniser, a sada radi u svojoj teniskoj školi u Nišu. On od ćerke očekuje još bolje rezultate, ali upozorava da ne sme da poleti, već da čvrsto ostane na zemlji.

- Cilj nam je da Natalija uđe među 100 najboljih teniserki i da onda nastavi prema vrhu. Gde će to biti, ne znam, samo nebo je granica. Najvažnije je da ona nastavi da radi na sebi, da vredno trenira i da daje sve od sebe u mečevima. Meni je to dovoljno. Znam da neće poleteti, jaka je u glavi, svesna je svega kroz šta je prošla i to neće uzalud prosuti. Sada će drugi da se čuvaju nje, sada će nju neko da lovi i da želi da je pobedi, kao što je ona motivisana protiv boljih od sebe - dodao je Kostić.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

BONUS VIDEO