GROM IZ VEDRA NEBA U PARIZU: Prvi reket sveta zbog povrede PROPUŠTA Rolan Garos?! (FOTO)


IZVOR: Republika - 18.05.2023 | 11:30


Drama pred Otvoreno prvenstvo Francuske, otpada prvi nosilac?

Foto: Tanjug/AP
GROM IZ VEDRA NEBA U PARIZU: Prvi reket sveta zbog povrede PROPUŠTA Rolan Garos?! (FOTO)

Najbolja teniserka planete Iga Švjontek razočarala je svoje navijače najavom da bi zbog povrede butine mogla da propusti predstojeći Rolan Garos.

BESTIDNE OPTUŽBE - NOVAK JE PROVOKATOR? Đoković želi da krsti decu na Kosovu, oglasio se lažni ministar i najavio ŠOKANTNU ZABRANU!

Poljakinja je osetila problem tokom polufinala Mastersa u Rimu, zbog kojeg je bilaprinuđena da preda meč Eleni Ribakinoj u trećem setu.

Zdravo svima. Sigurna sam da razmišljate o tome šta se desilo prošle večeri. Proveravamo i dalje. U drugom setu sam povredila butinu. Dijagnostika ue u toku. Više informacija narednih dana. Obaveštavaću vas - poručila je poljska igračica putem Tvitera.

 

<

 

Ukoliko se crne slutnje obistine, Pariz će dobiti novog šampiona u ženskoj konkurenciji, pošto je Švjontekova trebala da brani titulu osvojenu prošle godine.

Podsetimo da je u sredu, pored Novakove eliminacije u "večnom gradu", teniska vest dana glasila da će Rafael Nadal propustiti svoj omiljeni grend slem, a organizatori bi mogli da se suoče sa novim "krupnim" otkazom.

BONUS VIDEO