ŠOK: Posle poraza od Runea ZAVRŠIO sezonu zbog POVREDE!


IZVOR: Republika - 08.11.2022 | 13:47


Užasne vesti za tenisku ikonu.

Foto: Tanjug/AP
ŠOK: Posle poraza od Runea ZAVRŠIO sezonu zbog POVREDE!

Karlos Alkaras, mladi španski teniser i trenutno prvi igrač sveta, završio je sezonu zbog povrede koju je zadobio na meču Masters turnira u Parizu.

Španac je povredu zaradio u meču četvrtfinala, u kom je bolji od njega bio kasniji osvajač turnira Holger Rune, a Alkaraz mu je meč predao u taj-brejku drugog seta, kada je njegov vršnjak iz Danske bio na samo četiri poena od pobede.

Zbog ovoh peha, Alkarasa nećemo gledati na završnom Mastersu u Torinu, što je već bilo poznato, ali ga nećemo videti ni u Malagi, gde se od 22. do 27. novembra održava završnica Dejvis kupa. To je veliki udarac za reprezentaciju Španije, koja sigurno na domaćem terenu cilja novu titulu u ovom takmičenju.

Foto: www.profimedia.rs

Španija će u Malagi biti bez svetskog broja jedan i dva

S obzirom da u Malagi neće biti ni Rafaela Nadala, Španci će nastupiti u dosta slabijem sastavu, a pozvani su Pablo Karenjo-Busta, Roberto Bautista-Agut, Marsel Granoljers, Albert Ramos i Pedro Martines. Svakako respektabilan sastav, ali daleko slabiji sada kada nema prve dvojice tenisera sveta.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Završni turnir Dejvis kupa biće održan u Malagi od 22. do 27. novembra. U četvrtfinalu će igrati Italija - SAD, Nemačka - Kanada, Australija - Holandija i Hrvatska - Španija. Pre toga, poslastica za ljubitelje tenisa stiže iz Torina, gde će se najboljih osam tenisera u godini, sa izuzetkom Alkarasa, boriti za trofej na završnom Mastersu. Mesto Alkarasa, mesto u Torinu je dobio Holger Rune.

BONUS VIDEO