Novak dobio OGROMNO PRIZNANJE! Dokaz da je Đoković LJUDSKA GROMADA!


IZVOR: Republika - 08.11.2022 | 09:07


Malo ko ovim može da se pohvali.

Foto: Tanjug/AP
Novak dobio OGROMNO PRIZNANJE! Dokaz da je Đoković LJUDSKA GROMADA!

Novak Đoković poražen je u finalu Mastersa u Parizu od Danca Holgera Runea.

Talentovani Rune uspeo je da stigne do preokreta, te u tri seta sruši najboljeg srpskog tenisera. Đoković je čestitao Runeu na trijumfu, a kasnije mu je posvetio i objavu na Instagramu gde je, uz njihovu zajedničku fotografiju, napisao komentar:

- Čestitam Holgeru Runeu i njegovom timu. Kao i uvek, hvala Parizu na nestvarnom iskustvu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Ubrzo je stigao odgovor. Rune je prokomentarisao Novakovu objavu i oduševio čitavu planetu. Ne zaboravlja Danac šta je Đoković sve uradio za njega od kad je ušao među profesionalce, pa je napisao sledeće:

- Hvala ti što si me sačekao raširenih ruku i olakšao mu tu tranziciju iz juniorskog u seniorski tenis. Nikada ti to neću zaboraviti. Veliki si šampion - napisao je Holger Rune i pokazao da ima veliko poštovanje prema Srbinu.

Foto: printscreen/instagram

Odgovor Holgera Runea Novaku Đokoviću

Đoković je dobio priznanje koje dokazuje da je ljudska gromada i da je tu za svakog ko se nađe u situaciji u kojoj do sada nije bio.

Novaka Đokovića čeka još jedan izazov do kraja sezone - završni Masters u Torinu koji traje od 13. do 20. novembra. Prošle godine, Srbin je u Torinu učešće završio u polufinalu u kom je izgubio od aktuelnog šampiona Aleksandra Zvereva. 

- Sigurno ću otići nekoliko dana ranije u Torino kako bih se aklimatizovao na sve uslove koji vladaju tamo. Torino je na velikoj nadmorskoj visini i moraću dobro da serviram - istakao je Novak o finalnom izazovu sezone, a govorio je tom prilikom i o povredi koju je doživeo u Parizu:

- Sve je u redu. Normalno je da kada igrate dan za danom osetite mala zatezanja, ali nisam se povredio. Borio sam se do poslednjeg momenta. Jednostavno, nije mi bilo suđeno.

BONUS VIDEO