ŠOKIRAO JE ČITAV SVET! Čuveni teniser snimao FILMOVE ZA ODRASLE! - uverite se i sami! (FOTO)


IZVOR: Republika - 11.12.2021 | 09:20


Australijanac hrvatskih korena Bernanrd Tomić, mnogo je obećavao na startu svoje tenikse karijere. Ipak, te visine nije dosegao...

Foto: Tanjug/AP
ŠOKIRAO JE ČITAV SVET! Čuveni teniser snimao FILMOVE ZA ODRASLE! - uverite se i sami! (FOTO)

Ipak, on želi da se u 29. godini ozbiljno posveti tenisu i uspešno vrati na teren. Austrijanac sa hrvatskim poreklom je u prethodnom vremenu bio u žiži zbog filmova za odrasle, a sada želi da se vrati na teren:

 - Premlad sam napravio velike uspehe. Sve to me je sustiglo. Stalna putovanja od desete godine, sa 25 godina sam već bio umoran i govorio sam gluposti u medijima - rekao je Tomić. - Mogao bih sada da prestanem i da budem srećan, ali to ne želim. Šta bih drugo radio? Imam 29 godina, mogu i da se vratim tenisu. Bio sam 17. na svetu, a mogao sam da budem u top 5 i da se borim za grend slem trofeje. Nisam isti kao kada sam imao 18 ili 20 godina. Vreme menja ljude, stariji sam i malo mudriji, nisam više onaj glupi klinac.

 

 

Tomić se nada da bi upravo na početku sezone u Australiji moga da počnE njegov uspešni povratak na teren, iako je u poslednje vreme imao problema sa povredom prsta.

 - Sada mi je više stalo da uspem. Želim da probam da se spremim, da dam sebi još jednu šansu u narednih pet-šest godina. Želim da uđem u top 10. Bio sam nekad na 17. mestu, malo me je delilo od 12. mesta, a tada sam davao možda 60 posto sebe. Hoću da završim karijeru na pravi način. Verujem da mogu to da uradim za dve-tri godine i da se povučem srećan - zaključio je Tomić.