IDE LI PO DEVETU TITULU? Đoković KONAČNO DONEO TEŠKU ODLUKU zbog koje strepi teniski svet!


IZVOR: Republika - 19.11.2020 | 18:09


Najbolji teniser sveta Novak Đoković je doneo odluku da li će igrati na Australijan Openu gde je rekorder sa osam titula!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Odlučio je da će početkom naredene sezone spakovati kofere za Australiju, ali je ipak "potkačio" tamošnje vlasti, koje se drže strogih pravila.

- Sigurno idem u Melburn. Spreman sam da provedem te dve propisane nedelje u karantinu, ako je to uslov da bih mogao da igra- rekao je svetski broj jedan i uputio par reči australijskoj vladi.

- Nadam se da će Vlada Australije i države Viktorije pokazati razumevanje za tenisere i da će nam dopustiti da se takmičimo tokom te druge nedelje izolacije- naveo je Đoković povodom učešća na svom kako često navodi omiljenom turniru.

Foto: Tanjug/AP

Srpski as veruje da bi odluka koja omogućava da se igra tokom druge nedelje izolacije bila dobra po sve tenisere.

 
$bp("Brid_05809196", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

- Ne bismo gubili sedam dana i mogli bismo da odigramo turnir ili dva uoči starta Australijskog opena. Većini igrača to je neophodno kako bi se što bolje pripremili za prvi gren slem u sezoni“ zaključio je Nole koji ide po svoju devetu titulu u Australiji.

Australijan openu prethode još četiri takmičenja, ali je plan da se sva četiri premeste u Melburn. Prvi  Gren slem u godini trebalo bi da počne 18. januara, a Novak brani titulu.