BOGDAN ZAVODNIK PONOVO ŠETA NOVU CICU: Srpski as OBELODANIO novu ljubavnu romansu!


IZVOR: Marija Stefanović - 04.08.2021 | 04:30


Bogdan Bogdanović je u vezi s lepom Ivom Blagojević, koja dosad nije bila poznata domaćoj javnosti!

Foto: instagram.com/printscreen

Bogdan i Iva

Srpski košarkaš je na društvenoj mreži Instagram podelio sliku kako uživa na Pivskom jezeru s novom devojkom. Očigledno je da košarkašu Atlante veoma prija odmor u Crnoj Gori s lepšom polovinom, pa ne skida osmeh s lica. Njih dvoje maksimalno uživaju i trude se da što bolje iskoriste Bogdanovu pauzu u NBA ligi. Pošto će srpski bek uskoro morati da putuje za Ameriku, jer mu počinju pripreme za novu sezonu, ostaje samo pitanje da li će mu se i devojka pridružiti u Americi u narednom periodu.

Foto: Tanjug

Bivša Bogdanovićeva devojka

Pre Ive Bogdan je bio u vezi i sa srpskom teniserkom Olgom Danilović i ćerkom legendarnog košarkaša Predraga Danilovića. Olga i Bogdan su se zabavljali dve godine i na društvenim mrežama su isticali kako su veoma srećni. Međutim, problem je nastao zbog velike razdvojenosti jer je srpski košarkaš tad igrao u Sakramentu, dok je Olga morala često da putuje zbog turnira. Na kraju su odlučili da se rastanu.

Foto: Starsport

Olga Danilović

Takođe, Bogdanović je bio u ljubavi i s poznatom srpskom glumicom Jovanom Stojiljković. Oni su se upoznali na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin 2017. i nakon toga su započeli vezu. Iako su svi mislili da će ovo biti novi glumačko-sportski bračni par, to se nije realizovalo. Bogdan i Jovana su raskinuli posle samo šest meseci jer ona zbog poslovnih obaveza nije mogla da mu se pridruži u Americi.