KAKAV CAR! Predstavio se kao BRADATA DIZAČICA TEGOVA, pa POTUKAO transrodnu konkurenciju do nogu! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Republika - 04.04.2023 | 11:48


Napravio je haos na takmičenju.

Foto: Printscreen/Twitter
KAKAV CAR! Predstavio se kao BRADATA DIZAČICA TEGOVA, pa POTUKAO transrodnu konkurenciju do nogu! (FOTO, VIDEO)

Avi Silverberg dobro je poznato lice u svetu dizanja tegova, a sada je uspeo da nađe način da za njega čuju i ljudi koji se ne bave ovim sportom.

Naime, on se na jednom takmičenju u dizanju tegova za transrodne osobe predstavio kao bradata žena i do nogu je potukao konkurenciju oborivši rekord koji je do tada držala An Anders.

 

 

Sve ovo uradio je kako bi trolovao Kanadsku uniju dizača tegova i sudeći po reakcijama sa društvenih mreža - u tome je maksimalno uspeo.

Komentari su razni, a mnogi hvale Silverberga nazivajući ga velikim carom koji je uspeo propisno da ih nasmeje. Takođe, neki su kanadskog dizača tegova napali, ali su mu veoma brzo u zaštitu stali drugi korisnici društvenih mreža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Andres (@rawrlifts)

 

- Ova mlada dama dobija veliku mržnju - stoji u jednom od šaljivih komentara na račun Silverbergovog poduhvata, pa se potom dodaje i sledeće:

- Mržnju dobija zato što je upravo postavila ženski rekord u pauerliftingu u Kanadi. Ne razumem, ova transfobija zaista postaje sve veća. Ovako izgleda vrhunska ženska izvedba, momci - stoji u komentaru.

Jedan od urnebesnih komentara glasio je i:

- Bravo, devojko!

BONUS VIDEO