(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Dok se Habib sprema za odbranu titule, DAGESTANSKI MMA BORCI GLUME "SKARFEJSA"!


IZVOR: Republika - 24.10.2020 | 09:07


Svega nekoliko sati pre nego što ponos Dagestana Habib Nurmagomedov ima zakazanu tuču na UFC 254, u Dagestanu se dogodio gnusan zločin koji je potresao MMA zajednicu.

Foto: rt.com/printscreen

Momenat kada napadači kundacima udaraju Abdulmuslimova

Kako prenose ruski mediji, u Dagestanu je ubijen bivši MMA borac Šamil Abdulmuslimov, i to posle scene koja bi mogla da bude isečak iz filma "Lice sa ožiljkom".

Njega su upucala dva čoveka zbog navodne nesuglasice oko nekog placa.

Lokalni otac i sin ubili su 25-godišnjaka, a svađa se dogodila oko zemlje koju su oni kupilli od Abdulmuslimova.

Rasprava je najpre počela u obližnjem restoranu, kada je Murgamudin Muradisov stariji napustio objekat. Nedugo zatim se vratio, i to sa Kalašnjikovim.

Slupao je kola ispred lokala, pa je potom nastavio unutra, gde je zapucao na bivšeg borca teške kategorije, kao i na njegove prijatelje.

Na snimku se vidi i kako kundacima udaraju sve što im padne pod ruku, ali je prizor ubistva Abdulmuslimova zaista gnusan. Momak koji je u MMA imao skor od 11-4 preminuo je na licu mesta.

Ni mlađi ni stariji Muradisov nisu pokušali da pobegnu sa mesta zločina, već su se mirno predali policiji i sada čekaju kaznu za ubistvo.

Iako je ova ružna vest potresla Dagestan i širu MMA zajednicu, ona neće uticati na spektakl koji će biti UFC 254, kada "Dagestanski orao" Nurmagomedov ima priliku da zacementira svoje mesto među istinskim legendama ovog sporta.