PUŠTENE KARTE ZA KUP "RADIVOJA KORAĆA"! Evo KOLIKO morate da izdvojite da biste gledali POHOD VEČITIH na trofej u Nišu!


IZVOR: Republika/ L. M. - 05.02.2024 | 16:58


Očekuje nas novo izdanje borbe za "Žućkovu levicu".

Foto: Starsport
PUŠTENE KARTE ZA KUP "RADIVOJA KORAĆA"! Evo KOLIKO morate da izdvojite da biste gledali POHOD VEČITIH na trofej u Nišu!

Košarkaški Kup Radivoja Koraća i ove godine će se tradicionalnu održati u Nišu, a ovogodišnje izdanje trajaće od 14. do 17. februara. 

Očekuje nas nova uzbudljiva borba za trofej, a ono što raduje sve košarkaške sladokusce je to da je večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana projektovan tek za finale. 

Sada su se zvanično pojavile cene ulaznica za ovu velelepnu manifestaciju. 

Ukoliko se odlučite za put u Niš i gledanje najboljih srpskih klubova uživo, moraćete izdvojiti 5.000 dinara za mesta na tribinama, dok će vas parter koštati od 5.500 do 8.000 u zavisnosti od pozicije.

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Zek Ledej

Četvrtfinalni mečevi igraju se u sredu i četvrtak od 17 i 20 časova, a polufinala će biti odigrana u petak od 17 i 21 čas.

Subota je rezervisana za finale od 21 časa.

Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i putem interneta na sajtu Tickets.rs.

Aktuelni šampion i branilac titule je Crvena zvezda, koja će u četvrtfinalu snage odmeriti sa FMP-om, a za finale će igrati sa boljim iz duela Borac i Čačak 94.

Sa druge strane kostura je Partizan, kome će prva prepreka biti Hercegovac iz Gajdobre, a naredni rival biće im pobednik meča Mega - Vojvodina.

Pored kupa, večiti imaju obaveze u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi. Partizan igra večeras u Beogradu sa Splitom, dok Zvezda hostuje Budućnosti. Što se Evrolige tiče, crno-beli dočekuju Bajern osmog februara, dok Zvezda dan kasnije dočekuje Žalgiris. 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO