NIKAD NEISPRIČANA ISPOVEST! Jokić OTKRIO kada je upoznao Nataliju! Evo kako se DESILA romansa!


IZVOR: Republika/D.O. - 29.12.2023 | 10:15


Najveća zvezda Denver Nagetsa otkrila detalje iz privatnog života.

Foto: Instagram/printscreen/Natalija Jokić
NIKAD NEISPRIČANA ISPOVEST! Jokić OTKRIO kada je upoznao Nataliju! Evo kako se DESILA romansa!

Najbolji igrač aktuelnih šampiona NBA lige i MVP prethodnog finala protiv Majamija, Nikola Jokić, ne spada u osobe koje vole preterano da se "otvaraju" i daje intervjue.

Međutim, ovog puta popularni "Džoker" se našao u podkastu saigrača Majkla Portera Džuniora gde je odgovarao na brojne košarkaška, ali i lična pitanja. 

Tako se jedno od njih odnosilo na to kako je upoznao svoju suprugu Nataliju Jokić (devojačko Maćešić). Nikola je verovatno prvi put javno govorio o njihovoj vezi i počecima.

- Znam je od kada sam imao 14, 15 godina. Ona je živela pet minuta od moje kuće, bili smo prijatelji par godina i onda kada smo došli ovde počeli smo da se zabavljamo i ona je igrala odbojku u Oklahomi, pa smo imali vezu na daljinu. Nisam znao da će biti tako, ali samo se desilo. Sve u mom životu se tako desilo, neočekivano, polako i uzbrdo. Nikada nisam imao velike snove. Sve je išlo lagano - rekao je Jokić.

Nikola i Natalija važe za jedan od najskladnijih parova, a kao plod njihove ljubavi na svet je 30. septembra 2021. došla kćerka Ognjena.

BONUS VIDEO