JAKARA ZNA ŠTA JE PRESUDILO MEČ! Po treneru Podgoričana OVO su UZROCI poraza!


IZVOR: Republika/D.O. - 11.12.2023 | 22:49


Šef struke "studenata" Dejan Jakara ishvalio košarkaše Partizana.

Foto: Starsport
JAKARA ZNA ŠTA JE PRESUDILO MEČ! Po treneru Podgoričana OVO su UZROCI poraza!

Košarkaši Partizana savladali su više nego ubedljivo ekipu Studentskog centra Derbi na domaćem parketu u okviru 11. kola regionalne AdmiralBet ABA lige rezultatom 99:76.

Trener Podgoričana Dejan Jakara nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika:

- Čestitao bih Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo prvu četvrtinu izgubili u glavi. Nisam imao osećaj da su verovali da možemo da igramo sa njima. Onda smo morali da napravimo promene i od druge deonice smo odigrali dobro. Kada je opet počela prva petorka Partizana, izgubili smo skok, 25 poena smo primili i nismo mogli da pariramo - rekao je Jakara.

Foto: Starsport

Kevin Panter u prodoru

Doskora je ovaj stručnjak vodio ekipe u AdmiralBet ABA 2 ligi, a sada je igrao protiv kluba iz Evrolige. 

- Osećaj je fenomenalan, to je totalno drugačije, AdmiralBet ABA 2 ili slovenačko prvenstvo... Svejedno, igrači su znali šta ih čeka. Za njih to nije problem da igraju. Partizan igra fenomenalno, možda i najbolju košarku. Oni su išli punom motivacijom zbog poraza u Superkupu i zasluženo su dobili.

Na kraju je prokomentarisao taktiku i prilagođavanje na igru Partizana sa tri visoka košarkaša.

- Pa da, kada imate tri visoka igrača, sa Smailagićem na trojci koji igra lou-post, moraš da se skupiš. Sa četiri trojke pogođene su krenuli, dobili su na samopouzdanju i potom je išlo kako je išlo - istakao je Jakara.

BONUS VIDEO