NISU HTELI DA PREĆUTE! Direktor Fenerbahčea ODGOVORIO Partizanu o transferu Madara!


IZVOR: Republika - 26.09.2023 | 17:46


Izraelski reprezentativac prešao je u redove tima iz Istanbula.

Foto: Starsport
NISU HTELI DA PREĆUTE! Direktor Fenerbahčea ODGOVORIO Partizanu o transferu Madara!

Mnogo bure diglo se prilikom odlaska Jama Madara iz Partizana u turski Fenerbahče.

Kako tvrde čelnici istanbulskog kluba, ništa nije sporno u njegovom transferu, iako mu njegov bivši klub Partizan duboko zamera na načinu kako je „izašao“ iz ugovora.

Kulminacija svega bio je prekid svake saradnje sa Madarovim agentom Miškom Ražnatovićem.

U međuvremenu je pomoćnik generlanog direktora Fenera, Derja Janijer odlučio da se oglasi i izjavi kako je sa formalno-prave strane sve bilo po zakonu.

Foto: Starsport

Jam Madar i Željko Obradović

- Jam Madar je imao ugovor sa prethodnim klubom. Nama je ponuđen kao slobodan igrač. Trener Dimitris Itudis je direktno kontaktirao stratega crno-belih, Željka Obradovića. Nismo uradili ništa protivzakonito. Doveli smo u ekipu slobodnog igrača - istakao je Janijer.

On je tom prilikom naglasio da je posle pet godina provedenih u Panatinaikosu doveden i Georgios Papajanis, za koga kaže da su Atinjani pokušali da ga zadrže, ali nisu uspeli.

Osim Madara, Fenerbahče je doveo još Šanlija Sentrača, Nejtana Sastinu, Raula Neta i Artursa Žagarsa, s tim što je reprezentativac Brazila na bolovanju zbog teške povrede na Mundobasketu, ali je otkrovenje šampionata sveta poslat na pozajmicu u litvanski Vulfs.

- Slagao bih kad bih rekao da smo doveli svakog igrača kog smo prvo kontaktirali. Bilo je nekih koje smo hteli, a nismo uspeli da angažujemo, ali možemo da se pohvalimo kako je većina sa prioritetnog spiska tu - dodao je Janijer.

BONUS VIDEO