NIKO NIKAD KAO JOKIĆ! Jedan detalj sa finala NBA lige svima je PROMAKAO: Centar Denvera ODUŠEVIO planetu! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.06.2023 | 07:44


Pokazao je da mu je porodica na prvom mestu.

Foto: Tanjug/AP
NIKO NIKAD KAO JOKIĆ! Jedan detalj sa finala NBA lige svima je PROMAKAO: Centar Denvera ODUŠEVIO planetu! (VIDEO)

Nikola Jokić pokorio je Ameriku, ali je i pored osvajanja NBA prstena sa Denverom pokazao izuzetnu skromnost.

Srbin neguje prave porodične vrednosti, ćerkica Ognjena, supruga Natalija i ostatak familije su mu ispred svih, a jedan detalj koji se desio posle petog meča finalne serije protiv Majamija svima je promakao. Upravo on pokazuje kakav je Jokić u stvari! 

O čemu se zapravo radi?

Na zvaničnom fotografisanju sa šampionskim peharom, srpski košarkaš stao je daleko i pokušao da se sakrije od očiju reportera, te ga je zanimala samo ćerkica Ognjena. Da nikada u istoriji neki MVP finalne serije nije stajao u četvrtom redu na fotografiji sa peharom otkrio je i legendarni NBA košarkaš, Kevin Garnet.

- Nikada nisam video fotografiju šampionskog tima gde najbolji igrač stoji u trećem redu. Ako vratite film i pogledate fotografiju Denvera, oni imaju igrače u prvom redu, stručni štab u drugom, treći red je ostavljen za porodicu i prijatelje, dok je Jokić u četvrtom redu! On skoro da nije na fotografiji - rekao je Garnet u jednoj emisiji.

 

@dimeuproxx Kevin Garnett on Nikola Jokic: "Joker looks like the most humblest motherf**ker I've ever seen. I've never seen a player who won the NBA championship, and he was just dormant." (via KG Certified / @SHOWTIME Basketball) #nba #nikolajokic #nuggets #kevingarnett #paulpierce #basketball ♬ original sound - DimeUPROXX

 

Zaista, Nikola Jokić i njegova skromnost oduševljavaju planetu, a Kevin Garnet je samo otkrio i glasno rekao ono što svi misle - Srbin je primer pravog sportiste, kako na terenu, tako i van njega!

BONUS VIDEO