OVO NEMA NI NA IGRICI! NBA zvezda pogodila 30 trojki za 60 sekundi! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 03.06.2023 | 18:16


Košarkaš Bruklina Peti Mils pokazao je magiju na treningu.

Foto: Printscreen/Twitter
OVO NEMA NI NA IGRICI! NBA zvezda pogodila 30 trojki za 60 sekundi! (VIDEO)

Uprkos činjenici da je odavno ušao u četvrtu deceniju (34 godine), Peti Mils igra košarku kao u najboljim danima.

Da je tako reprezentativac Australije pokazao je na poslednjem treningu, kada je izveo nešto što se retko može videti čak i na video igricama.

Naime, iako mnogi očekuju da svake sezone Mils objavi kraj karijere, on je demonstrirao vrhunsku šutersku formu, pogodivši neverovatnih 30 trojki za samo minut!

Inače, Peti je vlasnik i šampionskog prstena, jer je osvojio NBA titulu 2014. godine sa San Antoniom, dok je u redovima Sparsa proveo čak devet godina. 

Profesionalnu karijeru je počeo 2009. u Portlandu, među Trejlblejzersima je proveo dve sezone, ali nije dobio šansu da se dokaže.

Usledio je povratak kući u Australiju, da bi se potom preselio u Kinu. Ponovo se obreo u NBA 2012. godine i više od decenije je deo najjače lige na svetu.

Posle provedenih devet sezona kod Grega Popoviča, pojačao je Bruklin kako bi u ovom supertimu bio podrška i igrač koji bi mogao da bude čovek odluke ulazeći sa klupe, međutim, sve je palo u vodu zbog loših rezultata Netsa, ali Mils ne želi da se zaustavi.

Ostaje da se vidi hoće li mu ova šuterska forma zagarantovati neki novi ugovor, kao i da li će Peti odlučiti da pomogne Australiji na Svetskom prvenstvu koje kreće za tri meseca, u Indoneziji, Japanu i na Filipinima.

"Kenguri" su u grupi sa Nemačkom, Finskom i Japanom, a Peti Mils sa Australijom već ima medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju, kada se u "zemlji izlazećeg sunca" okitio bronzanim odličjem.

BONUS VIDEO