HOROR ZA NAVIJAČE PARTIZANA: SKANDALOZNA ODLUKA - Španci zabranili "Grobarima" ulazak u halu!


IZVOR: Republika - 22.11.2022 | 14:59


Neverovatna situacija u Španiji.

Foto: Starsport
HOROR ZA NAVIJAČE PARTIZANA: SKANDALOZNA ODLUKA - Španci zabranili "Grobarima" ulazak u halu!

Navijačima KK Partizan je zabranjen ulazak u "Blaugranu", pa neće moći da prate duel svog kluba u Evroligi, koji crno-beli igraju večeras u 20:45 protiv Barselone.

Oko 700 navijača Partizana je otputovalo u Španiju, da bi pratilo utakmicu svog voljenog kluba, ali ih je u Barseloni sačekala katastrofalna vest, pošto im je zabranjen ulazak u halu, iako na karti jasno više da refundacija novca ne može biti izvršena, jednom kada se kupi karta, što će upravo sada biti slučaj.

Foto: FC Barcelona

Navijači Partizana su oštećeni u Barseloni

- U skladu sa Sportskim zakonom u Španiji, a u cilju zadržavanja razdvojenosti između navijača dve ekipe i očuvanja sigurnosti na događaju, u obavezi smo da otkažemo sve kupljene karte za meč u utorak, koji počinje u 20:45, a u kom se staju Barselona i Partizan. Vratićemo novac za sve kupljene karte u najskorijem roku - stoji u objašnjenju ove sitauacije.

 

 

Ovo je svakako skandalozna odluka Barselone i veoma negativno iznenađenje za navijače izabranika Željka Obradovića, koji će sada otići na "Kamp Nou", u sedište Barselone, kako bi pokušali da se izbore za mesto u hali.

Ipak, kako trenutno stvari stoje, košarkaši Partizana neće večeras imati podršku svojih navijača u drugom najvećem gradu Španije.

Foto: FC Barcelona

Saopštenje Barselone

 

Meč osmog kola Evrolige počinje večeras u 20:45. Partizan se trenutno nalazi na deobi sedmog mesta, sa skorom od četiri pobede i četiri poraza. Sa druge strane, Katalonci imaju pobedu više, uz poraz manje, pa se nalaze na deobi četvrte pozicije. 

Nakon meča sa Barsom, Partizan očekuje duel sa Realom, u Madridu.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-42527-42914"));

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO