Ne brojim pobede, poraze ili trofeje, već uspomene koje ostaju do kraja života: Emotivna poruka Dejana Davidovca na oproštaju od Zvezde!


IZVOR: Republika - 29.06.2022 | 22:42


Od naredne jeseni, Zvezdin košarkaški univerzalaz postaće stanovnik ruske prestonice.

Foto: Starsport
Ne brojim pobede, poraze ili trofeje, već uspomene koje ostaju do kraja života: Emotivna poruka Dejana Davidovca na oproštaju od Zvezde!

Nakon punih pet sezona Dejan Davidovac je napustio redove Crvene zvezde i naredne sezone će nositi dres moskovskog CSKA.

Tim povodom dvadesetsedmogodišnji košarkaš se obratio zvezdaškoj javnosti i istakao:

- Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak... Nisam siguran da li imam dovoljno reči, ni da li je uopšte moguće opisati sve što sam u Zvezdi doživeo. Ne brojim samo pobede, poraze ili trofeje, najvrednija su prijateljstva i uspomene koje će ostati do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali i najveće hvala navijačima koji su mi ulepšali boravak u Zvezdi - poručio je Dejan Davidovac.

Foto: instagram.com/cskabasket

Dejan Davidovac u dresu CSKA

 

Davidovac je u redove Crvene zvezde stigao 2015. godine, ali je član seniorskog sastava postao 2017. Pre ekipe sa Malog Kalmegdana nastupao je za zrenjaninski Proleter, Vršac i FMP.

Sa Crvenom zvezdom je osvojio tri šampionska prstena regionalne ABA lige, četiri titule u nacionalnom srpskom košarkaškom šampionatu, dva trofeja u Kupu Radivoja Koraća i jedan pehar namenjen najboljoj ekipi ABA Superkupa.

 

BONUS VIDEO: