KALINA ODUŠEVIO DELIJE: Istina je ispivala na videlo - ovako je ODJAVIO Žoca!


IZVOR: Republika - 09.03.2022 | 14:03


Prethodnog leta velika prašina se podigla pri samoj najavi da bi jedan od ljubimaca navijača Crvene zvezde mogao da ponese dres Večitog rivala.

Foto: Starsport
KALINA ODUŠEVIO DELIJE: Istina je ispivala na videlo - ovako je ODJAVIO Žoca!

Do toga ipak nije došlo, a po malo i iznenađujuće s obzirom na ponude koje je imao iz inostranstva, Nikola Kalinić se ponovo obreo na Malom Kalemegdanu i po drugi put u karijeru poneo crveno-belu opremu.

Nakon više od pola godine, u intervjuu za litvanski "BasketNews", Kalinić je progovorio o letošnjim dešavanjima i pozivu koji je imao od Željka Obradovića i Partizana:

– Bilo je nekih kontakata tokom leta. Željko Obradović je zvao mog menadžera i mene i pitao da li bih išao tamo. Rekao sam da ne bih mogao, jer nisam hteo, a i bilo bi glupo. Ima me na mnogim fotografijama kako slavim trofeje sa Crvenom zvezdom. Nije u redu da tako menjaš boje. Posebno ne ako ne moraš i ako možeš da igraš za Crvenu zvezdu – otvoreno je istakao Kalinić u intervjuu za BasketNews.

Osvrnuo se Kalinić i na trenutni kvalitet, kako Crvene zvezde, tako i Večitog rivala:

– Bolji smo kao tim. Imaju oni sjajne individualce, ali još traže način da igraju zajedno… A mi smo kao rudari. Čvrsto igramo svaku utakmicu. Igramo fizički, igramo dobru odbranu, dobro trčimo. Nije lako igrati protiv nas – rekao je Kalinić za BasketNews.

 

BONUS VIDEO: