GRUDI NA POKLON: Milica Dabović ZAPALILA društvene mreže BRUTALNOM najavom 40. rođendana! (FOTO)


IZVOR: Republika - 31.01.2022 | 09:55


Spada u red najboljih srpskih košarkašica u poslednjih nekoliko decenija. Nosila je dres velikog broja klubova kako u zemlji, tako i u inostranstvu, a u dresu nacionalne selekcije naše zemlje okitila se zlatnom medaljom na Evropskom prvenstvu 2015. u Budimpešti i bronzom na Olimpijskim igrama u Riju godinu dana kasnije.

Foto: instagram.com/stefanovamama13
GRUDI NA POKLON: Milica Dabović ZAPALILA društvene mreže BRUTALNOM najavom 40. rođendana! (FOTO)

Milica Dabović spada u red srpskih sportiskinja koje redovno, kako svojom pojavom, tako i objavama po društvenim mrežama oduševljavaju javnost.

Tako je i ovoga puta, kada je starija sestra Dabović svojom objavom na društvenoj mreži Tviter obradovala svoje preatioce pred njen 40. rođendan:

 

 

Rođena Cetinjanka je tokom svoje karijere nastupala za Herceg Novi, Beopetrol, Crvenu zvezdu, Vojvodinu i Partizan, dok je tokom inostrane karijere nosila opremu ruskih klubova Ekaterinburg, Spartak iz Moskve, Moskvu, a nastupala je i za litvanski TEO VIljnus, francuske klubove USO Mondevil i Lion, turski Bešiktaš, jerevanski HATIS, poljski Pružkov, hrvatski Novi Zagreb, Sportin Al Rijad iz Bejruta, albanske klubove Fljamurtari i Vlaznija, a trenutno nastupa u ekipi Lavova iz Brčkog.

 

BONUS VIDEO: