Budućnost demantuje da je došlo do sukoba Bokana i Mijailovića!


IZVOR: Republika - 22.04.2020 | 17:34


Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice demantovao je da je njegov predsednik Dragan Bokan imao verbalni sukob sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem.

Foto: ABA liga/ Photo: Buducnost VOLI

Detalj sa meča Budućnosti i Partizana

Prema pisanju određenih medija, Bokan i Mijailović su se navodno sukobili na video-konferenciji učesnika ABA lige na sastanku u vezi sa nastavkom sezone.

Pogdoričani kažu da su navodi netačni, zlonamerni i tendeciozni te da je Bokan čak predložio da se odigra Fajnal-for u Beogradu.

Budućnost navodi da su čak predložili i da domaćin fajnal-fora bude Partizan, s obzirom da su posle 21. odigrane utakmice bili prvi na tabeli.

Saopštenje Budućnosti prenosimo u celosti:

- U medijima su se pojavili navodi da je predsednik Budućnost Volija Dragan Bokan "imao verbalni sukob sa prvim čovekom Partizana Ostojom Mijailovićem". Navodi su netačni, zlonamerni i tendeciozni, mada je njihov cilj jasan.

Na sastanku su iznošeni predlozi o završnici ABA lige, između kojih i predlog našeg kluba da do šampiona ABA lige i plasmana u Evroligu dođemo igrom na parketu. Predsednik Budućnost Volija je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa.

Ukoliko za to, ipak, ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnal-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli posle 21 kola. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović to nije želeo da prihvati.

Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnost Volija, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose - navodi se u reagovanju Budućnosti.