TEO, DOĐI U ZVEZDU, GLADAN BITI NEĆEŠ!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 10.07.2019 | 03:21


Zvezdaši daju sve što imaju za potpis Miloša Teodosića (32)! Nije tajna da bi finansijski momenat mogao da bude jedina prepreka između Tea i ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana, zbog čega su "Delije" organizovale više kampanja po društvenim mrežama da na sve moguće načine privole kapitena Srbije da obuče crveno-beli dres.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Miloš Teodosić

UGOVOR NA USTA ULAZI

Svesni da bi dolaskom u Beograd morao da se odrekne razlike u finansijskim ponudama nekog evropskog giganta i Zvezde, navijači su na zanimljiv način poručili Teu da ne brine i da će imati način kako da prehrani porodicu.

- Obezbedili smo za našeg Miloša i porodicu Teodosić besplatna jela zemalja koje nisu priznale Kosovo kad zaigra za Zvezdu i za sve vreme trajanja ugovora. Možeš i ti jesti, Jelisaveta. E pa, Miloše, gladan biti nećeš. Ostalo je samo da potpišeš. Čekamo te. Ugovor na usta ulazi - stoji u zanimljivoj ponudi koju je organizovao satirični Instagram profil Negujmosrbski i komentarima koji su usledili.

DO SRCA KROZ PORODICU

Drugi su se pak odlučili da u ofanzivi na Teodosića i pravom gerilskom ratu na društvenim mrežama zaigraju na kartu emocija. Iskusnog plejmejkera podsećaju da je govorio kako će sigurno doći u Zvezdu da pomogne i da je zvezdaš, dok drugi vrata do njegovog srca pokušavaju da otvore preko porodice. Teu je predočeno sve dobro što život u Beogradu i Srbiji može da donese njemu i njegovim najbližima. Kako bi se svi okupili oko istog cilja, napravljena su i dva heštaga na Instagramu i Tviter #cometoredstarbro i na srpskom #kamturedstarbro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAM TU REDSTAR @milosteodosic4 @prosecniloznicanin SALJE

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on Jul 6, 2019 at 12:17pm PDT

- Teo, dolazi i ispuni želju svih nas. Nije samo Zvezda u pitanju nego i zbog porodice. Tvoji će biti bliže unuci, mogu je čuvati kad Jelisaveta i ti radite i kad imate obaveze. Teova baba je prva kuća do mog stana u Valjevu, da je budim - samo su neki od originalnih predloga.

Proba na foto-montažama

Slika Miloša Teodosića u Zvezdinom dresu glavni je motiv na foto-montažama ovih dana u nadi da će uskoro postati stvarnost. Tako je na crveno-belom zidu na Malom Kalemegdanu najpre osvanuo i Teo, a onda su usledile i slike kao proba da se vidi kako plejmejkeru stoje Zvezdine crveno-bele pruge.