MISTERIOZNA SMRT NOVINARA U KATARU: Oglasio se kolega koji je SEDEO DO NJEGA i do detalja OPISAO kako su izgledali poslednji trenuci!


IZVOR: Republika - 10.12.2022 | 09:21


Velika tragedija.

Foto: printscreen/youtube.com
MISTERIOZNA SMRT NOVINARA U KATARU: Oglasio se kolega koji je SEDEO DO NJEGA i do detalja OPISAO kako su izgledali poslednji trenuci!

Fudbalski svet zadesila je velika tragedija.

Američki novinar, Grant Val (48) preminuo je tokom četvrtfinalne utakmice Svetskog prvenstva koju su odigrali Argentina i Holandija.

Prema jednim tvrdnjama, Val je izgubio život usled zdravstvenih problema i stresa koji je proživeo na ovom Mundijalu gde se našao u centru pažnje skandala kada je pokušao da sa majicom podrške LGBT populaciji uđe na stadion.

Prema drugim tvrdnjama, Grant je ubijen, tako je bar istakao njegov brat.

 

 

Ova smrt pogodila je mnoge, pa se tako od Granta Vala oprostio i Lebron Džejms, a sada je novinar koji je sedeo do preminulog Amerikanca otkrio šta se sve dešavalo neposredno pre tragedije. 

Rafael Kores do detalja je otkrio kako su izgledali poslednji trenuci Granta Vala.

Kucao je tekst na svom lap-topu, bilo je oko četiri minuta pred kraj produžetka. Samo nekoliko minuta ranije smejali smo se anegdoti koju smo pročitali na društvenim mrežama. Ne mogu da verujem. Moje najdublje saučešće porodici - napisao je na svom Tviteru.

 

 

Kako se navodi u saopštenju Fudbalskog saveza SAD, Grant je izveštavao sa utakmice četvrtfinala, a uzrok smrti nije poznat.

- Cela američka fudbalska porodica slomljena je zbog saznanja da smo izgubili Granta Vala. Zahvaljujemo Grantu na njegovoj ogromnoj predanosti i uticaju na našu igru. Njegovo pisanje i priče koje je ispričao nastaviće da žive - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO