BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Sofija predvodi srpske lepotice, a tu su i VRELE Brazilke i supruga ozloglašenog Albanca! (FOTO GALERIJA/ANKETA)


IZVOR: Republika - 03.11.2022 | 05:30


Ko će se plasirati u osminu finala?

Foto: Instagram/ Natalia Rodrigez Beloliti, Leonita Džaka, Sofija Milošević
BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Sofija predvodi srpske lepotice, a tu su i VRELE Brazilke i supruga ozloglašenog Albanca! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Zahuktava se takmičenje u organizaciji portala Republika.rs. Pošto ste imali prilike da se upoznate sa učesnicama iz grupa ABC, D, E i F došlo je vreme i za grupu G u kojoj se nalazi i Srbija.

Baš kao i u prve dve grupe ovog prvenstva, imaćete pred sobom četiri najlepše devojke, čiji partneri imaju velike šanse da se u novembru nađu na Mundijalu, koji se održava u Kataru.

U ovoj grupi se pored Srbije nalaze i Brazil, Švajcarska i Kamerun, a kao što nismo imali predstavnice Katara, Irana i Saudijske Arabije, tako se ni devojke iz Kameruna neće naći u izboru, već ćete imati priliku da vidite dve Brazilke.

Ipak, maksimalno jedna od njih dve može da izbori prolaz u osminu finala, gde će se ova grupa ukrstiti sa devojkama iz grupe H koju ćemo tek predstaviti, a u kojoj se nalaze Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Uz Brazilke, imaćete priliku da upoznate predstavnice Srbje i Švajcarske. U konkurenciji su:

Sofija Milošević (Srbija) - Luka Jović

Leonita Džaka (Švajcarska) - Granit Džaka

Natalija Rodrigez Beloli (Brazil) - Rafinja

Karol Kabrino (Brazil) - Markinjos

U sledećoj foto galeriji slede po dve slike svake devojke, a zatim ide anketa na kojoj možete glasati za svoju favortikinju. POGLEDAJ GALERIJU

 

Dve koje Vi izaberete će proći dalje, gde će suprotstaviti devojkama iz grupe H, gde se nalaze Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Anketa za grupu G je zvanično otvorena i trajaće naredna 24 sata da biste potom mogli da glasate za devojke iz poslednje grupe H a zatim se prelazi u fazu eliminacije.

BONUS VIDEO