ĐORĐEVIĆ: Bogdan imao problema sa kolenom, nismo hteli da rizikujemo


IZVOR: Republika - 16.09.2018 | 21:14


Selektor naše košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević bio je zadovoljan nakon pobede nad Estonijom. Ipak, prevremeni izlazak Bogdana Bogdanovića sa parketa zabrinuo je mnoge.

Foto: Starsport

Aleksandar Saša Đorđević

' Bogdan sutra ide na pregled, osetio je nelagodnost u kolenu koje je operisao. Stavili smo ručnu i nismo hteli da rizikujemo. Nadam se da ništa nije ozbiljno. Videćemo šta će biti već ujutru - rekao je Đorđević.

Potom je napravio kratku analizu utakmice.

- Bitna pobeda za nas, posle dva poraza za ovo smo radili i spremamo se ono što dolazi. Svaka naredna utakmica je bitna za nas i tako će biti do kraja. Video sam šta se sve dešavalo sa ostalim timova i rezultatima, ali mi gledamo samo naš tanjir - dodao je selektor.

Posle meča je utiske izneo i Vladimir Lučić i istakao važnost pobede.

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović protiv Estonije

- Posle poraza od Nemačke i Grčke, bilo je važno da pobedimo Estoniju. Imali smo dobru utakmicu, probaćemo da se pripremimo za naredne utakmice u što punijem sastavu i plasiramo se tamo gde zaslužujemo da budemo - rekao je Đorđević, a potom prokomentarisao povredu Dejana Todorovića:

- Dejan Todorović se povredio, velika žal! Ja još nisam pričao javno o povredi Milana Mačvana, ali pričao sam s njim, mnogo mi je žao. Tu je i povreda Stefana Birčevića, moramo da vidimo šta je s njim, kakva je povreda. Probaćemo da okupimo najjači mogući tim za naredni period - završio je Đorđević.

Srbija i dalje drži treće mesto u grupi sa skorom 5-3.