(VIDEO) HRVATSKI HULIGANI DIVLJALI U SRBIJI!


IZVOR: Republika - 02.08.2018 | 08:32


Fudbalski klub Hajduk iz Splita ovog četvrtka (18 časova) igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Navijačka grupa hrvatskog kluba, popularna "Torcida", krenula je put Bugarske kroz Srbiju, a na zaustavljanju u Vrčinu oni su opljačkali jednu benzinsku stanicu.

Foto: Republika

Grafit, navijača Hajduka: Torcida

Nakon 1:0 u Splitu, nekoliko stotina navijača Hajduka krenulo je put Sofije na uzvratni meč protiv Slavije. Na tom putu huligani su prošli kroz Srbiju, a na jednoj pumpi u nišu napravili su incident. Ušli su i dograbili što su više mogli boca pića, a nakon toga izašli bez plaćanja. Ukradena je roba u ukupnoj vrednosti od oko 10 hiljada evra!

 

 

Navijači fudbalskog kluba "Hajduk" iz Splita uzeli su sinoć veću količinu pića iz prodavnice na benzinskoj stanici "Mol" u Vrčinu i otišli ne plativši, rečeno je u MUP-u Srbije.

To se dogodilo sinoć, a kako je navedeno, na pumpi su nakon toga ispisali i grafite navijačke grupe pomenutog hrvatskog kluba i isprevrtali nekoliko kanti za smeće. Policija intenzivno radi na identifikaciji učesnika. POGLEDAJ GALERIJU