PIKSI PODELIO PREDIVNE VESTI! STIGLA PRINOVA: Daj Bože da bude na dedu! (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 20.04.2024 | 22:19


Novi član porodice Stojković.

Foto: www.profimedia.rs
PIKSI PODELIO PREDIVNE VESTI! STIGLA PRINOVA: Daj Bože da bude na dedu! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi pohvalio se na svom Instagram profilu objavivši najlepše mgouće vesti.

Naime, šef struke našeg nacionalnog tima postao je deda po peti put, a ono što je drugačije nego ranije jeste da je ovo prvi muški naslednik posle sina!

Foto: Instagram/draganstojkovicpixy

Piksijev "stori"

Ovo je četvrto dete ćerke Anje, a interesantno će biti videti kakvo ime će imati mali naslednik.

Ono što je mnogima privuklo pažnju kada su Stojkovićeve unuke u pitanju jesu njihova imena, koja su sve samo ne obična i uobičajena.

Naime, Anja je 2016. godine na svet donela ćerku kojoj su ona i suprug dali ime Indija Rouz, a 2019. rodila se druga naslednica, Kasija Ginza. Prinovu iz 2022. godine Anja je nazvala Aleksija Saskija. Sa druge strane Andreina ćerka se zove Sijena. I ovog puta očekujemo neki "egzotičan" izbor.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anja i Ugo Valente

Podsetimo, Piksi ima jednog sina i dve ćerke. Obe su srećno udate i ostvarene u ulozi majke. Dok se o Andrei vrlo malo zna, mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima. Trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i tri naslednice, a velelepnu vilu dobila je na poklon upravo do svog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno objavljuje, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija. Neka im je sa srećom i četvrto.

BONUS VIDEO: