PAVLOVIĆ PRESEKAO: Nadam se pozivu selektora za Evropsko prvenstvo!


IZVOR: Dražen OSTOJIĆ - 25.02.2024 | 17:11


Vezista Bajerna želi da igra na kontinentalnom šampionatu.

Foto: Tanjug/AP
PAVLOVIĆ PRESEKAO: Nadam se pozivu selektora za Evropsko prvenstvo!

Talentovani fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović, privukao je veliku pažnju na sebe ove sezone svojim impresivnim nastupima. Ovaj supertalentovani vezista sa srpskim korenima je dobio šansu u timu Tomasa Tuhela i iskoristio je na najbolji mogući način, zbog čega su Fudbalski savezi Srbije i Nemačke krenuli u akciju ubeđivanja da igra baš za njihov nacionalni tim.

Još uvek nije jasno za koju će reprezentaciju nastupati Pavlović, a nedavno je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, boravio u Nemačkoj zbog njega. Pavlović ističe da mu je nastup na Evropskom prvenstvu najveća želja za naredni period, ali nije precizirao za koju reprezentaciju bi nastupao.

- Videćemo hoće li se to desiti, ne znam još uvek ništa o tome. To je moj san i potrudiću se da se u narednim mečevima za Bajern preporučim selektoru - izjavio je Pavlović, a preneli su nemački mediji, koji tvrde da je odabrao da nosi dres "pancera".

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Pavlović

Legendarni trener Partizana i slavni nemački fudbaler, Lotar Mateus, nedavno je pohvalio Pavlovića i zamolio selektora Nemačke Julijana Nagelsmana da ga pozove u nacionalni tim.

On je sada spreman za nemačku reprezentaciju - rekao je Mateus tom prilikom.

Pavlović je ove sezone sakupio 12 mečeva za Bajern, upisavši po dva gola i dve asistencije u Bundesligi, što dodatno naglašava njegovu vrednost i talenat koji poseduje. S obzirom na njegove impresivne nastupe, interesovanje za njega će sigurno nastaviti da raste, a njegova odluka o reprezentaciji bi mogla da bude ključna tačka u njegovoj karijeri.

BONUS VIDEO