ZVEZDINA ZAGONETKA PRED DERBI! Na Marakani zovu delije BESPLATNO na Partizan, ali...


IZVOR: Republika/D.O. - 20.02.2024 | 14:13


Meč je na programu 9. marta na stadionu "Rajko Mitić".

Foto: Starsport
ZVEZDINA ZAGONETKA PRED DERBI! Na Marakani zovu delije BESPLATNO na Partizan, ali...

Kako se bliži 172. Večiti derbi, koji je na programu u subotu 9. marta na stadionu Crvene zvezde, rastu i očekivanja među navijačima najtrofejnijih srpskih klubova.

Do utakmice sa liderom Superlige Srbije, ekipom Partizana, izabranici Vladana Milojevića imaće još dve provere, najpre protiv Čukaričkog na svom terenu, a potom i na teškom gostovanju TSC u Bačkoj Topoli.

Izabranici Vladana Milojevića će dočekati "brđane" na Marakani u subotu, 24. februara od 16 časova. Na sajtu crveno-belih napominju da zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv tima sa Banovog brda, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista. 

Foto: Starsport

fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda će ulaznice za ovu predstojeći duel s Čukom pustiti u prodaju od srede u 12 časova, u sekciji "paket karata", kao i na blagajni u petak od 10 do 18 časova, i u subotu od 10 do 16 časova.

Cena karata: 

Sever - 500 dinara
Istok - 700 dinara
Zapad - 1000 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara

Detaljnije informacije o ulaznicama možete pogledati OVDE.

Podsetimo, na tabeli srpskog šampionata, Milojevićeva četa nalazi se na drugom mestu s 52 boda, jednim manje od večitog rivala iz Humske.

Prethodni 171. Večiti derbi završen je pobedom Partizana od 2:1, golovima Bibrasa Natha i Mateusa Saldanje, dok je strelac za Zvezdu bio Šerif Endiaje. Bio je to, ujedno, poslednji meč jesenjeg dela tekuće sezone.

BONUS VIDEO