ŽESTOK UDAR NA SRBINA! Navijači vređali Vlahovića


IZVOR: Republika - 06.11.2023 | 10:10


Neprijateljski doček za srpskog reprezentativca

Foto: www.profimedia.rs
ŽESTOK UDAR NA SRBINA! Navijači vređali Vlahovića

Fudbaleri Juventusa nastavljaju sa sjajnim igrama u Seriji A, a u 11. kolu uspeli su da savladaju Fjorentinu rezultatom 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Mireti, na asistenciju Kostića.

Međutim, uvod u ovaj susret bio je veoma buran. Navijači Fjorentine još jednom su iskazali svoje nezadovoljstvo prema Dušanu Vlahoviću, koji je prešao iz njihovog kluba u Juventus. Smatraju ga izdajnikom i dočekali su ga "na nož". Na tribinama se mogao čuti huk rasističkih povika, ali je Vlahović na sve to odgovorio na najbolji mogući način - šmekerski i bez reči.

Srpski fudbaler je ušao u igru sa klupe i proveo na terenu malo više od 20 minuta. Međutim, u tom kratkom vremenu uspeo je da zaseni sve ostale aktere meča. Kada su ga sa tribina vređali rasističkim povikom, Vlahović je jednostavno stavio slušalice u uši, nasmejao se i nastavio da se fokusira na utakmicu. Njegov potez je oduševio mnoge, a ovaj gest će se sigurno prepričavati još dugo.

Što se tiče same utakmice, Juventus je odigrao odličan meč i zasluženo došao do tri boda. Ovo je bila još jedna u nizu pobeda koja ih vodi ka vrhu tabele Serije A. Sa druge strane, Fjorentina će morati da se potrudi da popravi svoju igru kako bi izbegla opasnu zonu.

BONUS VIDEO: