STVARI SE MENJAJU IZ KORENA: "Orlovi" nadleću Budimpeštu - evo šta kažu kladionice uoči važnog duela!


IZVOR: Republika - 13.10.2023 | 12:12


Neke stvari se iz korena menjaju.

Foto: Tanjug/AP
STVARI SE MENJAJU IZ KORENA: "Orlovi" nadleću Budimpeštu - evo šta kažu kladionice uoči važnog duela!

Srpska fudbalska javnost sa velikim nestrpljenjem očekuje subotu 14. oktobar kada će puleni selektora Dragana Stojkovića istrčati na travnati tepih "Puškaš Arene" gde će u možda i odlučujućem susretu kvalifikacija za EURO 2024 odmeriti snagu sa izabranom selekcijom Mađarske.

Uoči gostovanja u prestonici naših severnih komšija, "Orlovi" su važili za blagog autsajdera, o čemu su govorile i kladioničarske kvote, ali čini se da kako vreme prolazi i kako se bliži trenutak kada će francuski sudija Frensis Letisijer dati znak za početak meča, neke stvari menjaju.

Naime, u ovom momentu, ako je verovati kvotama obe reprezentacije imaju podjednake šanse da zabeleže tri važna boda. U ovom momentu prema kaldionici "SoccerBet" pobede i Mađarske i Srbije vrednuju se 2.80, dok kvota na nerešeni ishod iznosi 3.25.

Foto: Vladimir Vorih

"Orlovi" će biti favoriti na "Puškaš Areni"

 

Da podsetimo, prvi duel dva nacionalna tima koji je odigran u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" završen je trijumfom Mađara koji su nakon rezultatskog deficita ostvarili preokret i slavili rezultatom 1:2. Zahvaljujući navedenom Mađarska u ovom momentu zauzima lidersku poziciju na tabeli kvalifikacione "grupe G". Obe selekcije imaju po deset osvojenih bodova, s tim što Mađari iaju jedan meč manje odigran.

Duel na "Puškaš Areni" igra se u subotu 14. oktobra sa početkom od 20.45 časova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

BONUS VIDEO: