SELEKTOR PRESEKAO: Srbija ima NOVOG KAPITENA - dolazi iz redova Crvene zvezde!


IZVOR: Republika - 06.09.2023 | 19:50


Sjajne vesti za navijače šampiona Srbije.

Foto: Starsport
SELEKTOR PRESEKAO: Srbija ima NOVOG KAPITENA - dolazi iz redova Crvene zvezde!

Vladimir Lučić, fudbaler Crvene zvezde, preuzeo je ulogu kapitena mlade reprezentacije Srbije.

Kako prenosi Sportal, odlukom selektora Dušana Đorđevića, kapitensku traku će od sada nositi talentirani ofanzivac crveno-belih. Vladimir Lučić, koji je ove sezone stekao poverenje trenera Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi, ostvario je zapažene uspehe na šest odigranih utakmica u Superligi Srbije, upisavši gol i asistenciju.

Lučić je sada jedan od ključnih igrača U21 reprezentacije Srbije, a do sada je odigrao dva nastupa za ovu mladu selekciju.

Foto: Starsport

Vladimir Lučić u dresu Crvene zvezde

Selektor Dušan Đorđević okupio je mladu reprezentaciju Srbije u Novom Sadu pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, s prvim izazovom pred njima - utakmicom protiv Azerbejdžana koja će se odigrati 12. septembra u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije.

Lučić je izrazio svoje uzbuđenje povodom okupljanja reprezentacije i izazova koji ih očekuju:

- Uželeli smo se jedni drugih, nakon klupskih obaveza okrećemo se reprezentaciji. Veoma bitna utakmica za nas, prva u kvalifikacijama. Idemo na pobedu! Jako bi nam značilo da pobedimo, imamo nedelju dana da se pripremimo i damo sve od sebe da započnemo kvalifikacije na pravi način - izjavio je Lučić na okupljanju.

Podsetimo, Vladimir Lučić je do sada odigrao šest utakmica za Zvezdu u ovoj sezoni, a postigao je jedan gol, uz jednu zabeleženu asistenciju.

BONUS VIDEO