GOTOVO, NAPUŠTAJU MARAKANU! Jedan ide u drugu ligu, drugi u bratsku zemlju


IZVOR: Republika - 15.08.2023 | 15:15


Za Marka Gobeljića zainteresovan turski drugoligaš Bodrum, dok Slavoljuba Srnića zove kiparski AEL iz Limasola.

Foto: FK Crvena zvezda
GOTOVO, NAPUŠTAJU MARAKANU! Jedan ide u drugu ligu, drugi u bratsku zemlju

Barak Bahar napravio je korenite promene čim je kročio na Marakanu i iz Crvene zvezde otpisao nekolicinu startera ili džokera sa klupe. Počeo je sa kapitenom Milanom Borjanom, koji je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, a onda je kao prekobrojne označio Marka Gobeljića i Slavoljuba Srnića. Izraelski stručnjak na njih nije računao i stavio ih je na transfer-listu, a sada su za obojicu stigle zanimljive ponude koje bi igrači i čelnici crveno-belih vrlo lako mogli da prihvare.

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Za Gobeljića je navodno zainteresovan turski drugoligaš Bodrum i sada je na beku da odluči o svojoj sudbini. Nema sumnje da bi to bio veliki zaokret za fudbalera koji je sa crveno-belima osvojio šest vezanih titula od dolaska iz Napretka 2017, a igrao je i u Ligi šampiona.

S druge strane, za Srnića je navodno zainteresovan kiparski AEL iz Limasola, a Zvezda je spremna da ga pusti bez obeštećenja iako ima još godinu dana ugovora. I on ne poput Gobeljića osvojio poslednjih šest titula na Marakani, s tom razlikom da se on već oprobao u inostranstvu i to u španskom Las Palmasu.

Foto: Starsport

Slavoljub Srnić

 

BONUS VIDEO