POŽELEO SMRT SVIM NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE: Skandalozna objava fudbalera Partizana!


IZVOR: Republika - 14.08.2023 | 07:07


Zastrašujuću poruku je as crno-belih poslao na društvenim mrežama.

Foto: Starsport
POŽELEO SMRT SVIM NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE: Skandalozna objava fudbalera Partizana!

Fudbaleri Partizana su u nedelju uveče ostvarili veoma važnu pobedu, pošto su u derbiju kola Superlige Srbije posle preokreta u završnici meča savladali Radnički iz Niša.

Nišlije su u Humskoj vodile maltene od početka meča, a na semaforu je 0:1 stajalo sve do 79. minuta, kada je Bibars Natho iz penala poravnao rezultat, da bi zatim u 86. Ksander Severina postigao pobedonosni gol.

Fudbaleri i navijači "parnog valjka" su ta osvojena tri boda burno proslavili, ali je jedan od izabranika Igora Duljaja otišao korak dalje.

Naime, centarfor crno-belih Nemanja Nikolić, koji je odigrao poslednjih pola sata meča sa Radničkim, na neprimeren način je na društvenim mrežama slavio pobedu u derbiju kola.

On je na svom Tviter profilu okačio fotografiju kako sa saigračima slavi Severinin pobedonosni pogodak, ali je u opisu napisao nešto zastrašujuće.

- NUSKNVP - bila je Nikolićeva poruka, sa sve emotikonom stisnutog bicepsa.

Za one koji možda ne znaju, NUSKNVP je parola koju neretko ističu grobari, a njeno puno značenje je "Nek umre svako, ko ne voli Partizan".

Dakle, jednostavno se može zaključiti da je centarfor kluba iz Humske ovom porukom poželeo smrt svim navijačima Crvene zvezde, Vojvodine, kragujevačkog i niškog Radničkog, Voždovca, TSC-a, Čukaričkog, OFK Beograda, Zemuna, Rada, Javora, Napretka i svih ostalih klubova u Srbiji, ali i na svetu, koji nisu Partizan.

BONUS VIDEO