Zato je Zizu veliki: Trener Reala se izvinio igraču što ga je uveo na teren na pola minuta!


IZVOR: Republika - 23.02.2018 | 22:06


Trener madridskog Reala Zinedin Zidan još jednom je pokazao svoju ljudsku veličinu, pošto se izvinio Daniju Sebaljosu što ga je protiv Leganesa uveo u igru na samo 29 sekundi!

Foto: Tanjug/AP

Zidan je bio džentlemen i dok je bio aktivni fudbaler

Španski mediji su se dosta bavili ovim potezom francuskog trenera nakon pomenute utakmice, a Zidan je rešio da stavi tačku na novinska naglabanja tako što je uputio javno izvinjenje svom igraču.

- Žao mi je. Oduševljen sam sa njim, on je dobar dečko, naporan radnik, nije imao mnogo minuta u prvom timu, ali i dalje radi. Sećam se kako je odigrao utakmicu protiv Alavesa, kada je postigao dva gola. Srećan sam sa njijm, malad je i mora da bude strpljiv. Mora da nastavi da se bori i dobiće svoje minute - rekao je Zidan.

Sebaljos je od decembra prošle godine vukao povredu, a sada se nakon ove pauze vratio na teren. Talentovani vezista je prošlog leta stigao u "Kraljevski klub" iz Betisa za nešto više od 16 miliona evra, a za dres Reala su ga preporučile sjajne igre u dresu mlade reprezentacije na poslednjem Evropskom šampionatu.