ZVEZDA ILI SAD? Ratkov ODLUČIO gde nastavlja karijeru! TSC već našao ZAMENU!


IZVOR: Republika - 30.05.2023 | 14:09


Napadač TSC-a iz Bačke Topole sigurno napušta vicešampiona Srbije.

Foto: Starsport
ZVEZDA ILI SAD? Ratkov ODLUČIO gde nastavlja karijeru! TSC već našao ZAMENU!

Mesecima traje saga oko toga gde će Petar Ratkov nastaviti karijeru. Najveće interesovanje za ubojitog napadača pokazao je srpski šampion Crvena zvezda, ali i dva kluba iz SAD-a.

Član MLS lige Real Solt Lejk poslao je ponudu od 3.800.000 dolara za golgetera Topolčana, dok je pre njega udicu bacio i Sinsinati.

Od ranije su se pominjali italijanski Parma, Empoli, Kozenca, Specija, kao i belgijski Anderlhet koji u tom trenutku nije hteo da pristane na opciju da Ratkov ostane još pola godine na srpskim terenima.

Mladi centarfor, ipak, ne namerava da ostane u Srbiji i zaigra za neki drugi klub, kao ni crveno-bele, već da se otisne put inostranstva. Treba dodati da su Petra skautirali i predstavnici Glazgov Rendžersa i Milana, a kako stvari stoje najbliži je seobi u Italiju ili Španiju, odakle su stigle najnovije ponude.

Foto: Starsport

Petar Ratkov

TSC je u međuvremenu krenuo u potragu za njegovim naslednikom, a to bi trebalo da bude Nemanja Nikolić!

Mnogi će pomisliti na bivšeg napadača Partizana i subotičkog Spartaka, koji trenutno igra za Vojvodinu, ali reč je o nekadašnjem mađarskom reprezentativcu koji je nedavno napustio AEK iz Larnake.

Ovaj transfer je bio blizu realizacije i prošlog leta, ali je Nikolić u poslednjem trenutku odlučio da prihvati ponudu turskog drugoligaša Pendika. Sada je situacija daleko povoljnija za TSC, jer Nemanji sutra ističe ugovor sa Kipranima.

BONUS VIDEO